Bravúros győzelmet aratott második csapatunk

A listavezető Kiskőrösi LC csapatát győzték le Bagi Gábor tanítványai. A siker értékét növeli, hogy hátrányból fordítottak a kécskeiek. Káli Tibor két góljával pedig ismét a gólkirályi cím nyomába eredt…

A mérkőzésen a hazaiak sokkal többet birtokolták a labdát, veszélyesebb helyzeteket alakították ki, és csak a kapusuknak köszönhetik a kiskőrösiek azt, hogy nem lett három, négy gól különbség a két csapat között. A találkozó egyébként maga színvonalú volt, akár az NB III-ban is megállta volna helyét – írta az lcafe.hu.

Tiszakécskei LC II – Kiskőrösi LC 2:1 (0:1)

2021.10.16. Tiszakécske, 120 néző, vezette: Hagymási Attila (Tóth István, Sáfrán Ferenc)

Tiszakécskei LC II: Baráth – Benkó (Hoffmann 90.), Oláh, Lovas Zs., Gyurján, Tóth K., István, Gréczi, Tóth-Molnár (Steklács 74.), Káli, Lovas A.

Kiskőrösi LC: Pajunovic – Szedmák, Hajnal, Dunai (Amin 90.), Salami, Nagy A., Mihály, Tóth Á., Mokrickij (Pekker 59.), Barkóci, Pintyi

Gól: Káli az 55., 82. percben, ill. Szedmák a 23. percben

Bagi Gábor vezetőedző, Tiszakécskei LC II: Jól éreztem a mérkőzés előtt, hogy jó ki csata lesz ezen a találkozón, igazi parázs mérkőzést volt. Aki ma Magyarországon jó labdarúgást akar látni, ilyen találkozókra kell elmenni, mert elég heves vérmérsékletűre sikerült. Két nagyon jó csapat játszott egymás ellen, a labdarúgás savát, borsát felvonultatták a pályán. Az eredményt illetően az döntött, hogy mi két helyzetünket berúgtuk, a Kiskőrös pedig csak egyet. Ez a mérkőzés is azt mutatja, hogy ez a mostani megyei I. osztályú bajnokság szerencsére nem egy, hanem több esélyes, és mindenkinek meg kell küzdeni a pontokért. Gratulálok a csapatomnak a hozzáálláshoz!

(fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)

TLC