Balaton-parti küldetés előtt

A válogatott mérkőzések miatti szünet után vasárnap folytatódnak a Merkantil Bank Liga NB II küzdelmei. Csapatunk két győzelem után léphet újra pályára és folytatná a pontok gyűjtését Siófokon.

A BFC Siófoknak jól jöhetett a szünet, hiszen a legutóbbi öt fordulóban nem nyert, így lehetett rendezni a sorokat. Legutóbb szeptember 29-én az ETO FC Győr csapatát győzték le 4-1-re. A Siófok a 13. helyen áll 18 ponttal, még mi a 20. pozícióban vagyunk jelenleg 8 ponttal. Érdekesség, hogy a Siófok 16 gólt lőtt eddig, még mi 15 szerzett találatot számlálunk. Reméljük, hogy vasárnap hozzájuk is közelebb zárkózunk a tabellán.

A tiszakecskefoci.hu-nak Visinka Ede, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott a siófoki mérkőzés apropóján:

Mennyire jött jól a csapatnak a szűk két hetes bajnoki szünet?

Jobban örültünk volna, ha nem most van a leállás a bajnokságban, hiszen lendületbe kerültünk a két győzelemmel. Mindenesetre azon voltunk, hogy koncentráltak maradjunk, sokat dolgoztunk. A legutóbbi meccsek sikerei összekovácsolták a társaságot. Ez örömteli.  

Vasárnap nagyon erős ellenféllel találkozunk, akik jó focit játszanak. Nehéz feladat vár ránk. Sajnos, kiderült, hogy Kalmár Ferencre is hosszabb kihagyás vár, hiszen műtét előtt áll.

(Továbbra is sérült: Simon Márk, Beliczky Gergő, illetve Horváth Adrián sem áll még a stáb rendelkezésére. a Szerk.)

meccstörténelem:

Két első osztályú és három másodosztályú bajnoki mérkőzés a közös mérleg. Kiegyenlített a statisztika, hiszen három döntetlen és egy-egy győzelem szerepel a közös históriában. Legutóbb 2019 októberében játszott egymás ellen a két csapat, akkor 2-1-re a Tiszakécske győzött. A góljainkat akkor Szabó Dávid és Dr. Kardos Norbert szerezték. Az alábbi videó pedig a legutóbbi siófoki vendégjátékunk összefoglalója, amikor 0-0 lett a végeredmény.

szurkolói információk:

jegyár:

Vendég: 1200 Ft

A mérkőzés a hatályos járványügyi szabályok értelmében látogatható! (védettségi – és személyi igazolvány szükséges)

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(kiemelt kép forrása: BFC Siófok Facebook, további fotó: Sipos Bence/Kécskei Krónika)