Szurkolói információk: TLC – KTE

Nagy várakozás előzi meg a holnap esti bajnoki mérkőzést. A találkozóra hazai oldalról és Kecskemétről is várhatóan sokan fognak kilátogatni. 

A mérkőzés kezdési időpontja ideális, hiszen hétköznap, munka után is könnyen látogatható a bajnoki helyszíne a kecskeméti drukkereknek is.

Ezúttal is felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy személyi és védettségi igazolvány bemutatása kötelező a Sportcentrumba való belépésnél.

A Sportcentrum kapui egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak ki. A vendégszektor a Szabolcska Mihály utcán haladva, onnan a Strand utcára kanyarodva közelíthető meg. A Strand utcáról a műfüves csarnoknál kell balra letérni és az épület végénél található a jegypénztár a vendég drukkerek számára.

A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek a Tiszakécskei Sportcentrumban, a 14 éven aluliak számára ingyenes a belépés.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk! Legyen egy színvonalas, jó mérkőzés, a rangadó elnevezéshez méltó sportélmény!

Tiszakécskéről látogassunk ki minél többen holnap este a Sportcentrumba, töltsük meg a hazai szektorokat! Segítsük hozzá a csapatot a győzelemhez. Sportszerű és hangos szurkolással, mutassuk meg a lelátón is, hogy milyen a kécskei virtus!

Hajrá Kécske!