Nagyot küzdött a csapat Szolnokon és értékes pontot szerzett

A Merkantil Bank Liga NB II 18. fordulójában ,, Tisza-parti régiórangadót” játszott a Tiszakécskei LC Szolnokon a Tiszaligetben. A mérkőzés nagy részében hősiesen védekezett csapatunk és egy nagyon fontos döntetlent ért el.

2021.11.28. Merkantil Bank Liga NB II 18. forduló

Szolnoki MÁV FC – Tiszakécskei LC 0–0

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 300 néző. Vezette: Sipos Tamás (Punyi Gyula, Márkus Péter)

Szolnoki MÁV FC: Kovács P. – Szekszárdi, Kovács O., Szabó A., Tóth B. – Tisza K., Földi M. (Gohér, 85.) – Rokszin, Sipos Z. (Lakatos I., 78.), Tömösvári (Kurdics, a szünetben) – Irmes (Tóth L., 60.)

Tiszakécskei LC: Holczer – Gyurján B. (Pongrácz, 63.), Vachtler, Végső, Farkas A., Uzoma – Kovács B. (Szalay Sz., 63.), Csősz, Erdei C. (Pál A., 76.) – Zádori, Heffler N. (Gréczi G., 83)

,,A Tisza-parti régiórangadón az első félidő eleje és vége egyértelműen a Szolnoké volt, míg a kettő között leginkább a mezőnyben folyt a játék, melyet sok kemény ütközés jellemzett. A Tiszakécskének igazi helyzete nem volt, csupán egy távoli lövése, a vezetés megszerzéséhez mindenképp a hazaiak álltak közelebb. Holczer Ádámnak bőven akadt dolga.

A szünet után tíz percet követően pörgött fel ismét a mérkőzés, és néhány perc leforgása alatt három helyzetet is kihagyott a hazai csapat, egyszer a kapufát is eltalálta. Ezt követően kijöttek a szorításból a vendégek, de veszélyeztetni egyáltalán nem tudtak. Majd a hajrá ismét a MÁV-é volt, amely két meccslabdát is elhibázott, és mivel nem tudta begyötörni a mindent eldöntő gólt, így döntetlennel ért véget a találkozó, azaz a kék-fehérek nyeretlenségi sorozata immár kilenc meccsre rúg.” – írta az nso.hu a találkozóról.

Holczer Ádám ismét szenzációsan védett.

Csábi József vezetőedző, Szolnoki MÁV FC: Minden mérkőzés valahol az előző meccsnek is a következménye. Szerdán láttam igencsak biztató jeleket, amelynek most megvolt a hozadéka. Régen volt bajnokin találkozón ennyi helyzetünk, így az eredménnyel nem lehetek elégedett, de a mutatott játékkal igen.(forrás: nso.hu)

A tiszakecskefoci.hu-nak a mérkőzésről csapatunk vezetőedzője, Visinka Ede úgy fogalmazott:

Számunkra ennek a pontnak hatalmas értéke van. Különösen a Kecskemét elleni győzelmünk értékelődött ezzel fel. Hősiesen küzdöttek a fiúk. A Szolnoknak nagyobb helyzetei voltak, de szerencsével kapott gól nélkül lehoztuk ezt az összecsapást. Szeretnénk maximálisan felkészülni az idei két utolsó mérkőzésünkre és szépen búcsúzni 2021-től.

Még két mérkőzés van hátra idén a bajnokságban csapatunk számára: december 5-én 13.00 órától a Pécsi MFC-t fogadjuk a Sportcentrumban, majd szintén hazai pályán december 12-én 13.00 órától egy másik patinás klub gárdája az ETO FC Győr érkezik.

Szép volt fiúk! Továbbra is Hajrá Kécske!

(fotók forrása: szoljon.hu)