Kiváló mérkőzésen, remek játékkal tartottuk itthon a három pontot

Az utolsó őszi fordulóban a PMFC látogatott a Sportcentrumba, ahol az egyre jobb formában futballozó TLC csapata ellen mérkőzött. A kécskei gárda jó játékkal, több kimagasló teljesítménnyel győzött. 

Csáki Róbert a védelem oszlopa 150. tétmérkőzését játszotta tiszakécskei címerrel a szíve fölött. Gratulálunk Robi! Még sokszor ennyit!

Heffler Norbert a kihagyott büntetője ellenére a mezőny legjobbja volt ma. A gólja élményszámba ment és az összes hazai találatban benne volt, nem tudták tartani a pécsi védők. Helesfaynak többször bravúrral sikerült védenie lövéseit. 

Zádori Krisztián hosszú sérülése után egyre jobb formában futballozik. Lelkesedése, harcossága példamutató és a gól is megjött a játékába. Ez az a Zádori, akire vártunk!

LABDARÚGÓ NB II
19. FORDULÓ

TISZAKÉCSKEI LC–PÉCSI MFC 3–2 (2–1)
Tiszakécske, 250 néző. Vezette: Radványi Ádám (Sinkovicz Dániel, Szilágyi Norbert)
TISZAKÉCSKEI LC: Holczer – Oláh (Csősz, 79.), Csáki, Farkas A., Farkas N.– Gyurján (Vachtler, 87.), Kovács B., Erdei C. (Pongrácz, 83.), Uzoma – Heffler N. (Szalay Sz., 87.), Zádori

PÉCSI MFC: Helesfay – Svejduk (Geiger, 60.), Dávid Z., Preklet, Marques-Airosa (Károly B., a szünetben) – Kónya, Adamcsek (Kövesdi, 76.), Tölgyesi, Katona L. – Bíró B., Tihanyi (Okorie D., 71.)


Gólszerző: 
Heffler N. (31.), Zádori (40.), Kovács B. (86.), ill. Tihanyi (23.), Kövesdi (90.)

Egyre többször ünnepel a csapatunk. Adjatok bele mindent a Győr ellen is!


Visinka Ede vezetőedző, TLC:  Hetek óta nagyon jó formában vagyunk. Nagy az önbizalmuk a játékosoknak, és ezt ma is megmutatták. Lecsorgó pontrúgásból kaptunk egy gólt az elején, utána a legjobb első félidőt nyújtották a fiúk, mióta én itt vagyok vezetőedző. A második félidőben próbált kiegyenlíteni a Pécs, de a tizenegyessel elszökhettünk volna kétgólos előnyre. A végén sajnos kaptunk egy elkerülhető gólt, de szerencsére nyertünk, és nagyon büszke vagyok a játékosaimra. A Pécstől azt kaptam, amire számítottunk. Jó csapatnak tartom őket, Lacit pedig jó edzőnek, és a továbbiakra sok sikert kívánok nekik. Van még egy mérkőzés, abba is beleállunk!
Vas László vezetőedző, PMFC:
 Először is gratulálok a hazai csapatnak. Az utóbbi időben nem véletlenül gyűjtögetik a pontjaikat. A saját csapatom teljesítménye viszont nem volt megfelelő ahhoz, hogy ezt a mai meccset megnyerjük. A hazai csapat agresszívebben ment bele a mérkőzésbe. Rengeteg hibával játszottunk, ettől függetlenül megszereztük a vezetést, de a a hibáink tömkelege nem fért bele ahhoz, hogy ma sikert érjünk el. A hazai csapat jobban akarta a győzelmet szívben, lélekben és hozzáállásban.

Az utolsó idei mérkőzés már előrehozott tavaszi bajnoki lesz. Jövőhét vasárnap a Sportcentrumban az ETO FC Győr gárdáját fogadjuk. Szurkoljunk a fiúknak akkor is!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: lcafe.hu)