Jön az idei utolsó tétmeccs!

A Merkantil Bank Liga NB II 20. fordulójával belépünk a bajnoki versenyfutás második felébe. Az ETO FC Győr ellen december 12-én már előrehozott tavaszi bajnokit vívunk.

A bajnoki tabella hatodik helyén álló ETO FC Győr csapata látogat Tiszakécskére vasárnap, hogy megmérkőzzön a hazai TLC csapatával. A nagy múltú Rába-parti együttes az elmúlt időszakban különösen idegenben veszélyes, így nehéz feladat vár labdarúgóinkra. Az ETO utóbbi idegenbeli meccsein verte a Dorogot, a III. Kerületet és a Nyíregyházát. Igaz, közben hazai pályán hullajtotta a pontokat.

Az ETO elleni mérkőzéssel kapcsolatosan Visinka Ede vezetőedző úgy fogalmazott:

Örömteli, hogy egyben van csapatunk és jó formában van. Az elmúlt hetek eredményeire tudunk alapozni. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a Győr rendkívül erős csapat. Az utóbbi időben idegenben kimondottan jól teljesítettek. Nagy múltú klub, nagyon erős kerettel. Ezzel együtt mindent megteszünk a siker érdekében. Szeretnénk szépen búcsúzni szurkolóinktól és a 2021-es évtől.

Keretünkben jelenleg négy sérült labdarúgó van. Beliczky Gergő, Kalmár Ferenc, Kiprich Dávid és Oláh Máté.

meccstörténelem:

Egyelőre mumus az ETO. Tiszakécskei labdarúgócsapat még soha nem tudta tétmérkőzésen legyőzni a Győr gárdáját. Az NB I-ben két vereség a mérleg, még a másodosztályban 4 vereség és csupán egy döntetlen szerepel a nevünk mellett. Van min javítanunk!

Legutóbb ebben a szezonban augusztus 1-jén játszottunk a győriekkel idegenben Akkor 1-0-ra kaptunk ki.

szurkolói információk:

A mérkőzés helyszínére a belépés a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően kizárólag védettségi és személyi igazolvánnyal történhet!

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

Látogassunk ki minél többen az év utolsó Kécske meccsére és szurkoljunk a fiúknak, hiszen nem mindegy milyen eredménnyel zárunk!

Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: Youtube)