Jöjjön a futball-tavasz!

Vasárnap folytatódik a bajnokság! A Merkantil Bank Liga NB II 21. fordulójában a Balmazújvárosi Városi Stadionban a Nyíregyháza Spartacus FC lesz a Tiszakécskei LC ellenfele.

A Nyíregyháza Spartacus FC jelenleg a tabella 9. helyén várja a folytatást 27 ponttal, még a mi csapatunk a 20. pozícióban 15 ponttal száll harcba a felzárkózás reményében.

A mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede a TLC NB II-es csapatának vezetőedzője a tiszakecskefoci.hu-nak elmondta:

Mostanra javult a helyzet a csapatnál, azonban a felkészülésünk a betegség miatt hiányzók miatt nagyon foghíjas volt. Emellett három tartósan sérült labdarúgóra sem számíthattunk. Kis létszámban tudtunk edzeni. A csapategységünk mindezzel együtt erős, összeálltunk az edzőtáborban. A bajnokság rajtjára még nem állunk készen, de most jön a folytatás és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy sikerrel kezdjünk!

Ellenfelünk, a Nyíregyháza Spartacus nagyon erős ellenfél, ráadásul a télen tovább erősödtek. Sikerült komplett kerettel elvégezniük a felkészülést.

meccstörténelem:

A mérleg az eddigi 13 lejátszott közös bajnoki mérkőzésünk alapján: 4 Nyíregyháza győzelem, 3 döntetlen és 6 tiszakécskei siker. Legutóbb idegenben 2019. augusztus 28-án 2-1-re győztünk Nyíregyházán NB II-es bajnoki mérkőzésen. Akkor a góljainkat Preklet Csaba és Kocsis Gábor szerezték. Az idei szezonban viszont hazai pályán 4-1-re vert meg minket a Spartacus a Sportcentrumban.

szurkolói információk:

A mérkőzés a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett látogatható!

Belépés kizárólag védettségi igazolvány és személyi igazolvány bemutatása mellett lehetséges.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC, középső fotó: Sipos Bence (Kécskei Krónika), montázs: magyarfutball.hu