A Szentlőrinc otthonában kell megküzdeni a pontokért

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgócsapata Baranya megyébe utazik, hogy megmérkőzzön a tabella 11. helyén álló Szentlőrinc gárdájával.

A tiszakécskei csapat a Dorogi FC és a Budafoki MTE elleni győzelem után, a Haladással játszott döntetlent, s bizakodva várjuk a következő mérkőzést, bízva abban, hogy ezúttal is növeljük majd a pontjaink számát.

A Szentlőrinc stabil középcsapat. A bajnokság 11. helyén állnak, legutóbb a bombaerős Szegedet győzték le 1-0-ra, ami több mint beszédes eredmény. Előtte döntetlent játszottak a III. Kerületi TVE ellen és 2-1-re múlták felül a Békéscsabát. Kijelenthető, hogy két jó formában lévő csapat mérkőzik majd meg vasárnap a Szentlőrinc SE Sporttelepen. Izgalmas és kiélezett küzdelem várható, ahol a szurkolói támogatásnak is fontos szerepe lehet. Éppen ezért, aki teheti utazzon el Szentlőrincre szurkolni a kécskei csapatnak!

A Szentlőrinc elleni bajnokival kapcsolatban Visinka Ede vezetőedző és Máté Zsolt labdarúgó nyilatkoztak a szerdai bajnoki után:

meccstörténelem:

Egy másodosztályú és két harmadosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában. Egy kécskei győzelem, egy döntetlen és egy TLC vereség a mérleg. Legutóbb hazai pályán 2-1-re kaptunk ki a Szentlőrinctől, a gólunkat az a Szalay Szabolcs szerezte, aki már nem tagja a keretünknek.

Arról a bajnokiról alábbi az alábbi videóban tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:  

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Tiszakécskei LC NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség.

Fontos tudnivaló, hogy a friss kormányrendeleteknek köszönhetően az érvényes védettségi igazolvány nem feltétele a jegyvásárlásnak!

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

– Felnőtt jegy: 1000,-

– Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

– 14 éves kor alatt: ingyenes

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Tiszakécskei LC NB II-es bajnoki mérkőzésről előreláthatólag nem lesz élő közvetítés (élő stream). Változás esetén a stream linkje a Szentlőrinc SE Facebook oldalán lesz elérhető a mérkőzés előtti órákban.

TLC