Újabb ,,hatpontos” bajnoki vár ránk!

A Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójában a Budaörs csapata látogat a Városi Sportcentrumba. A budaörsiek a 17., még a tiszakécskeiek jelenleg a 15. helyen állnak a tabellán. Esetleges győzelmünk esetén öt pontos előnybe kerülnénk aktuális ellenfelünkkel szemben.

,,Szakaszzáró” mérkőzés vár ránk vasárnap. A Budaörs elleni csatával zárul a kora tavaszi hadjárat, amely során eddig 16 pontot szereztünk.  Reméljük, hogy vasárnap leírhatjuk, hogy 19 ponttal zártunk a válogatott mérkőzések előtti pihenőt megelőzően.  Az pedig azt jelentené, hogy 34 ponttal várnánk a folytatást.

Könnyű mérkőzés egyáltalán nem vár ránk, hiszen a zöld-fehér-feketék is az ,,életükért küzdenek” a bajnokságban. Jelenleg éppen a vonal felett vannak, legutóbb 3-0-ra verték meg a Dorogot. Előtte 6-0-ra kaptak ki a Szegedtől és 1-0-ra a III. Kerülettől. Biztosak lehetünk benne, hogy mindent megtesznek majd a pályán a három pont megszerzése érdekében.

Csapatunk, mint azt feljebb fejtegettük, remekül szerepel eddig tavasszal, vasárnap megkoronázhatnák Visinka Ede tanítványai a teljesítményüket. Akkor nyugodtabban mehetnénk rövid pihenőre és szurkolhatnánk a magyar válogatottnak Szerbia és Észak-Írország ellen! Hajrá Kécske! Hajrá Magyarok!

A vasárnapi mérkőzést megelőzően Visinka Ede vezetőedző nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Nem kérdés, hogy ezúttal hatpontos mérkőzés vár ránk. A Budaörs magabiztos, jó csapat. Nem véletlenül verték meg legutóbb 3-0-ra a Dorogot. Mi bizakodhatunk a jó tavaszi szereplésünk miatt, illetve amiatt, hogy hazai pályán játszunk szurkolóink támogatása mellett. Sajnos van két hiányzónk sárga lapok miatt: Uzoma és Kiprich, de a csapat hangulata nagyon jó. Mindenki egy irányba húz, s remélem, hogy ez a vasárnapi mérkőzésen jó eredménnyel is párosul majd!

meccstörténelem:

Négy másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a közös statisztikában. Két budaörsi győzelem, egy döntetlen és egy kécskei vereség a mérleg. Legutóbb, ebben a bajnoki szezonban, Budaörsön 3-0-s vereséget szenvedtünk, így van miért visszavágnunk.

szurkolói információk:

A 2022. március 4-i Magyar Közlönyben megjelent és azóta hatályba lépett a Kormány 77/2022. (III.4) számú kormányrendelete a koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetéséről. A maszkviselési kötelezettség megszűnik a sportrendezvényeken, továbbá nem kell már a védettségi igazolvány a sportrendezvényekre és az 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri rendezvényekre sem.

Látogassanak ki minél többen vasárnap a csapat következő villanyfényes bajnoki mérkőzésére és szurkoljanak a Tiszakécskei LC sikeréért!

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence / Kécskei Krónika)