A szinte már bajnok Vasas otthonában kell harcba szállni a pontokért

A Merkantil Bank Liga NB II 34. fordulójában Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban lépnek pályára a Tiszakécskei LC labdarúgói.

A Vasas FC toronymagasan vezeti a bajnokságot (12 pont előnnyel a KTE-t megelőzve). Minden bizonnyal a következő szezonban más az első osztályban bizonyíthat Kuttor Attila vezetőedző csapata. Legutóbb a III. Kerületi TVE-t, a Szegedet és a Dorogi FC-t győzték le. Mindegyik ellenfelüknek három gólt gurítva. Legutóbb a BFC Siófok tudott pontot rabolni Angyalföldről még a 24. fordulóban.  Akkor 0-0 lett a végeredmény.

Ősszel győztünk hazai pályán a Vasas ellen 1-0-ra. Arra a bravúrra, akkor sokan felkapták a helyüket. Ezúttal idegenben még nagyobb bravúrra lenne szükségünk még a pontszerzéshez is.

Csapatunk veretlenségi sorozata legutóbb a Csákvár ellen szakadt meg, mivel 2-0-ra kikaptunk a Sportcentrumban. Ennek ellenére bízhatunk benne, hogy labdarúgóink a kisiklás után oroszlánként harcolnak majd Angyalföldön a minél szebb eredmény elérése érdekében. Szerencsére sérülés és eltiltás nem sújtja keretünket. (Zádori Krisztián hosszabb ideje nem bevethető.) Készen állunk a komoly megmérettetésre.

A vasárnapi összecsapás játékvezetője Hanyecz Bence lesz, munkáját Medovarszki János és Horváth Zoltán asszisztensként fogják segíteni, a tartalékbírói teendőket pedig Sipos Tamás látja majd el.

A tiszakecskefoci.hu-nak Visinka Ede, a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője nyilatkozott várakozásaival kapcsolatban:

A bajnokság legjobb, legkiemelkedőbb csapatához látogatunk. Ők a vasárnapi mérkőzés abszolút esélyesei. Tudjuk, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz, így igyekeztünk frissíteni a bajnoki előtt. Mindent megteszünk, hogy minél jobban szerepeljünk, hiszen még mi sem értük el célunkat, a bennmaradást.

meccstörténelem:

Két első osztályú bajnoki mérkőzésre tekinthetünk vissza. Mindkétszer Vasas győzelem született. Emellett öt másodosztályú bajnoki három Vasas sikerrel, egy döntetlennel és egy kécskei győzelemmel. A kécskei siker pont ebben a bajnoki évadban, ősszel a Sportcentrumban született. Az alábbi videó e mérkőzés összefoglalója:

szurkolói információk:

jegyinformációk:

helyszíni vásárlás esetén: 1500 Ft egységesen, 6 év alatt ingyenes

online jegyvásárlás esetén: 1000 Ft egységesen, 6 év alatt ingyenes

https://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57004754/Vasas-FC—Tiszakecskei-LC

Látogassunk el minél többen Budapestre és szurkoljunk a kécskei csapat sikeréért a helyszínen!

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC – Tiszakécskei LC bajnoki találkozót a Vasas FC hivatalos YouTube csatornáján élőben közvetítik.

TLC

(fotók: Sipos Bence /Kécskei Krónika)