Célkeresztben a három pont!

A Merkantil Bank Liga NB II 35. fordulójában a BFC Siófok lesz a Tiszakécskei LC ellenfele a Városi Sportcentrumban. A Balaton-partiak nagyon jó szezont futnak idén, jelenleg a tabella 5. helyén állnak, így kellő önbizalommal utazhatnak Tiszakécskére is. Számunkra cél a győzelem, s a bennmaradás mielőbbi bebiztosítása!

A Siófok a legutóbbi három mérkőzésén legyőzte 1-0-ra a III. Kerületi TVE csapatát, idegenben verte meg 3-2-re a Szegedet és 1-1-es döntetlent játszott otthon a Dorogi FC csapatával.

A Tiszakécskei LC csapatában jelenleg Zádori Krisztián huzamosabb ideje sérült, még Pál András bajlódik kisebb sérüléssel. A keret többi tagja mind bevethető, harcra készen várják a vasárnapi mérkőzést.

Csapatunknak meg kell indítani az utolsó négy mérkőzésre a végső rohamot, s minél több pontot szerezve, szépen elbúcsúzni az idei szezontól és a szurkolóktól.

A mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede, a Tiszakécskei LC NB II-es csapatának vezetőedzője elmondta:

Nagyon fontos mérkőzés elé nézünk, hiszen ha győzünk nagy eséllyel bennmaradunk. Aktuális ellenfelünk a Siófok rendkívül egységes, masszív csapat, nem véletlenül áll a tabella 5. helyén. Kellemetlen ellenfél érkezik hozzánk, nagyon nehéz meccs vár ránk, de mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Ehhez szükségünk lesz szurkolóink támogatására.

meccstörténelem:

Két első osztályú bajnoki mérkőzés és négy másodosztályú találkozó szerepel a közös statisztikában. Ebből két siófoki győzelem, három döntetlen és mindössze egy kécskei siker áll a históriában. Ősszel  4-1-re kaptunk ki a Balaton partján. Erről a mérkőzésről az alábbi videóban tekinthetnek meg összefoglalót, igaz a novemberi köd ebből nem sokat enged meg:

szurkolói információk:

Látogassanak ki minél többen holnap a csapat következő bajnoki mérkőzésére és szurkoljanak a Tiszakécskei LC sikeréért!

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: Sipos Bence / Kécskei Krónika)