Egy évvel meghosszabbította szerződését Kalmár Ferenc Tiszakécskén

Örömteli hírrel szolgálhatunk szurkolóinkank, hiszen házi gólkirályunk, Kalmár Ferenc további egy évvel meghosszabbította szerződését a Tiszakécskei LC kötelékében.

Mindig öröm, amikor egy olyan labdarúgó maradásáról számolhatunk be, akinek a neve egybe forrt a tiszakécskei labdarúgás legújabb kori történetével. Márpedig Kalmár Feri (engedtessék meg, hogy esetében becézzük) a maga eddigi 82 góljával a Tiszakécske első csapatában, ikonnak számít a helyi labdarúgás tekintetében. A szerződéshosszabbítással további lehetősége nyílik technikás csatárunknak a gólok számának növelésére. Reméljük, hogy jövőre a 90-es vagy akár a 100-as szám is célkeresztbe kerülhet!

Hamarosan jubilálhat labdarúgónk

Kalmár Feri eddig 143 tétmérkőzésen ölthette magára a Tiszakécske mezét a klub első csapataiban, így a következő szezonban meglehet a 150. pályára lépés TLC mezben!

A  mai szerződéshosszabbítással kapcsolatban Kalmár Ferenc a tiszakecskefoci.hu-nak elmondta:

Rendkívül örülök annak, hogy ITTHON maradhatok! Nagyon szeretem Tiszakécskét, az itteni embereket, a klubot. Ezért örömteli, hogy még egy évvel meghosszabbítottuk szerződésemet és az első csapat tagja lehetek. Szeretnék jövőre sztenderden játszani, lehetőleg nem megsérülni, és minél több gólt szerezni, amivel segíthetem a csapatot!

Ehhez és a sikeres szerepléshez, további sérülésmentes pályafutást kívánunk!

Hajrá Kalmár Feri! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: tiszakecskefoci.hu és Sipos Bence / Kécskei Krónika)