Győzelemre fel: Búcsúzzunk együtt hazai pályán az idei bajnoki szezontól!

A Merkantil Bank Liga NB II utolsó előtti, 37. fordulójában a Szolnoki MÁV FC csapatát fogadjuk a Városi Sportcentrumban. Látogassunk ki minél többen vasárnap 17.00 órára a mérkőzés helyszínére és varázsoljunk futballünnepet!

A Szolnoki MÁV csapata jelenleg a tabella 19. helyén áll 35 ponttal, három pont távolságra a már vonal feletti Dorogi FC mögött. Kijelenthető, hogy az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatnak bele a szolnokiak a tiszakécskei meccsen. Legutóbbi öt mérkőzésükön jól szerepeltek; előbb 1-0-ra verték a Nyíregyházát, majd idegenben győztek Békéscsabán 2-1-re, 1-0-ra verték meg a III. Kerületi TVE gárdáját, Szegeden szoros meccsen 2-1-re kikaptak, és a Doroggal 1-1-es döntetlent játszottak.

A mi csapatunk szép sorozata után sajnos négy vereséget szenvedett, de a korábbi eredményeknek köszönhetően még mindig a 12. helyen áll, s ha a Szolnok ellen győz, biztosan az NB II-ben marad, az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül.

Sérülés miatt nem áll Visinka Ede vezetőedző rendelkezésére Gréczi Gábor, Farkas Norbert, Pál András és Zádori Krisztián.

Mit vár az utolsó hazai bajnoki mérkőzéstől? – tettük fel a kérdést Visinka Edének, a Tiszakécskei LC vezetőedzőjének.

Győzelmet! Négy vereség után újra nyernünk kell! Úgy gondolom, látva a legutóbbi két mérkőzésünk játékát, hogy képesek leszünk erre. Be szeretnénk biztosítani a bennmaradásunkat és megünnepelni azt szép számú közönségünkkel. Mindemellett tudjuk, hogy a Szolnok kellemetlen ellenfél és jelenleg jobb formában vannak nálunk. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, de bízok a srácokban és abban, hogy vasárnap győzelemnek örülhetünk.

meccstörténelem:

Ősszel döntetlent játszottunk (0-0) Szolnokon. Előtte egy szolnoki győzelem, két kécskei siker és két döntetlen a mérleg. Ahhoz képest, hogy két Tisza-parti szomszédvárról beszélünk, viszonylag kevésszer találkoztunk bajnoki mérkőzésen egymással. Ettől függetlenül nyugodtan nevezhetjük Tisza-parti rangadónak a vasárnapi bajnokinkat.

Videó az őszi döntetlenről:

szurkolói információk:

Látogassanak ki minél többen vasárnap a csapat következő bajnoki mérkőzésére és szurkoljanak a Tiszakécskei LC sikeréért!

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Hajrá Kécske!

TLC