Újra együtt edzett a csapat

Nagyon vártuk már az első közös edzést! Az a célunk, hogy az újonnan érkező labdarúgók minél hamarabb beilleszkedjenek a rendszerünkbe. Csapatot kell gyúrnunk az új keretből minél előbb – mondta el Visinka Ede vezetőedző a június 27-i edzés után.

 

A Tiszakécskei LC labdarúgói már nagyon várták a közös felkészülés kezdetét, vidáman, nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába az edzőpályán, a rekkenő hőség ellenére.

A kerettel már több új igazolású labdarúgó is együtt készült; Winkler András, Geiger Norbert és Szekér Ádám (a többieket hamarosan bemutatjuk a tiszakecskefoci.hu-n).

 

A labdarúgók nagy odaadással kezdték a közös munkát – emelte ki Visinka Ede – biztatóan mozogtak az új játékosok, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy érdemes volt őket leigazolni Tiszakécskére. Olyan labdarúgók csatlakoztak keretünkhöz, akik hozzá tudnak tenni a sikeres szerepléshez, láttunk bennük fantáziát.

Az első hét főleg a fizikális felkészülés jegyében telik, de komplex edzésket vezényel a szakmai stáb. A második héten már a taktikai felkészítés is előtérbe kerül.

Ezen a héten a rekkenő hőség miatt korábban kezdődnek az edzések.

Az első felkészülési mérkőzés július 9-én a Kelen SC ellen lesz előreláthatólag 11.00 órától hazai pályán.

TLC