Utánpótlás válogatott fiatal érkezett a középpályára

Kiss Norbert (18) a Puskás Akadémia FC csapatától érkezett Tiszakécskére. A fiatal védekező középpályás szeretne minél hamarabb a TLC kezdőcsapatába kerülni.

Honnan érkeztél? Hol futballoztál ez idáig?

A Főnix Goldban kezdtem el futballozni Székesfehérváron, ott játszottam hét évig, majd a Puskás Akadémiához kerültem. Ott az utánpótlásban és a felnőttek között az NB III-as csapatban játszottam. Hatszor az NB I-es csapat mérkőzéskeretébe is bekerültem, de bemutatkozni még nem sikerült az első osztályban. Ezután kerültem Tiszakécskére.

Hogyan jött a tiszakécskei lehetőség?

Visinka Edét ismertem, hiszen ő korábban dolgozott a Puskás Akadémiánál. Ő keresett meg engem a tiszakécskei lehetőséggel kapcsolatban.

Hogyan fogadtak a kécskei öltözőben?

Mindenki nagyon befogadó, így könnyű beilleszkedni. Korábban senkivel nem játszottam a jelenlegi kécskei keretből együtt egy csapatban. A körülmények adottak a fejlődéshez és a sikeres szerepléshez.

Szerepeltél már utánpótlás válogatottban?

Jelenleg az U18-as utánpótlás válogatott keretének tagja vagyok. Most június elején itthon játszottunk két mérkőzést Dániával, idegenben pedig Svédország és Finnország csapataival mérkőztünk meg. Szeretnék stabilan játszani az NB II-ben, hogy továbbra is számítsanak rám az utánpótlás válogatottban.

Milyen céljaitok lehetnek idén a kécskei csapattal?

Szeretnénk meghatározó csapat lenni az NB II-ben, az erős középmezőnyhöz tartozni, de akár az elejére is odaérni.

Hogy tetszik városunk? Ismerted korábban?

Őszintén megmondom nem ismertem a települést, ezért pozitívan csalódtam. Nagyon szép város Tiszakécske.

Rövid és hosszú távú céljaid a labdarúgásban?

Rövidtávú célom az, hogy beverekedjem magam a Tiszakécske kezdőcsapatába. Hosszabb távon pedig 22-23-éves koromra már szeretnék külföldre igazolni.

TLC