Máté Zsolt visszatért Újpestről!

A Tiszakécskei LC vezetésének egyik nagy sikere, hogy Máté Zsoltot sikerült visszahozni Újpestről. A sziklaszilárd belső védő az elmúlt télen érkezett kölcsönbe a lila-fehérektől és kimagasló teljesítményével nagyban hozzájárult a sikeres tavaszi szerepléshez. A bajnokság végén visszarendelte a fővárosi klub, azonban a tárgyalások sikerre vezettek, így Máté Zsolt újabb egy évre érkezett kölcsönbe a TLC kötelékébe, kécskei csapattársai és szurkolóink örömére.

Máté úgy távozott az elmúlt szezon végén Tiszakécskéről, hogy szívesen folytatná kék-sárgában a labdarúgást. Ennek okán érthető, hogy örömmel nyilatkozott klubunk honlapjának:

Nagyon örülök, hogy visszatérhettem, hiszen megszerettem ezt a klubot, a települést és nagyon jó közösség alakult ki a kécskei öltözőben. Szeretném a jövőben is segíteni a Tiszakécskei LC-t a közös célok elérése érdekében.

A 24 éves Máté Zsolt 17 mérkőzést játszott le tavasszal a Tiszakécskei LC mezében. Érkezésével magabiztosabbá vált a védelem. Határozottsága és játékintelligenciája jó hatással volt a társakra a pályán. Belső hátvédként rendszeresen lépett be a támadások építésébe is, labdakihozatalai sokszor élményszámba mentek. A védő a pályán kívül is közvetlen, barátságos ember. Mindezen erényeket összevetve nem csoda, hogy Máté Zsolt rövid időn belül a szurkolók egyik kedvencévé vált a Tisza partján.

Sok szép sikert kívánunk még tiszakécskei mezben Zsolti!

TLC