Nehéz mérkőzés várható, de sikerre éhesen utazik csapatunk Kozármislenybe

A Merkantil Bank Liga NB II 2. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgói Kozármislenyben lépnek pályára augusztus 7-én 19.00 órától.

A Kozármisleny hazai pályán futballünnepre készül, hiszen a Baranya megyeiek szeretnék sikerrel ünnepelni szurkolóik előtt az NB II-es visszatérésüket. A klub honlapjának beszámolója szerint az első fordulóbeli vereség ellenére összességében elégedettek voltak a játékukkal, s bíznak benne, hogy a Tiszakécskei LC ellen már a pontok sem maradnak el.

A Mislenyt jelenleg három egykori labdarúgónk erősíti: Tölgyesi Viktor korábban csapatkapitányunk volt. NB III-as bajnoki címet nyert a Tisza partján, összesen 90 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt szerzett kék-sárgában. Kirchner Krisztián is emlékezetes időszakot töltött nálunk, bombagóljaira még most is emlékezhetünk. 61 bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett csapartunkban. Ő is bajnok lett az NB III Közép-csoportjában a Tiszakécske labdarúgójaként. Kosznovszky Márk az MTK labdarúgójaként egy fél szezont töltött Tiszakécskén, 17 bajnokin játszott és 1 gólt szerzett. Nagy erőssége volt csapatunknak tavasszal.

Kirchner ünnepli gólját a Tiszakécske mezében.

Csapatunk jó hangulatban készülhetett a héten a Mosonmagyaróvár elleni győzelem után. Minden apró siker sokat lendíthet megújuló keretünk összekovácsolódásában. Sajnos, az elmúlt napokban Geiger Norbert megsérült, így ő nem állhat Visinka mester rendelkezésére a vasárnapi bajnokin. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy a három pont megszerzése lebeg a labdarúgóink szeme előtt.

A vasárnap esti mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője úgy fogalmazott:

Nagyon jót tett a győzelem a csapatunknak. Nehezen harcoltuk ki a sikert, de annál jobb hatással volt formálódó együttesünkre. Mindenképpen le kellett vonni a tanulságokat ebből a mérkőzésből, mert hasonló meccsek várnak ránk. Ismét egy újonc csapat ellen mérkőzünk, de úgy gondolom, hogy még nehezebb mérkőzés vár ránk. Feltérképeztük a Kozármisleny csapatát és készen állunk a találkozóra, szeretnénk minél jobb eredménnyel hazatérni vasárnap.

meccstörténelem:

Két harmadosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában a 2017-2018-as bajnoki szezonból. Mindkét mérkőzést magabiztosan nyerte meg a kécskei csapat, amely a szezon végén bajnoki címnek örülhetett. Idegenben 3-0-nyertünk. Érdekesség, hogy azon a meccsen pont a ma már Mislenyben játszó Tölgyesi Viktor lőtte az első kécskei gólt. A Tisza-parti mérkőzésen 4-1-re nyertünk, akkor meg Kirchner Krisztián szerzett gólt a Baranya megyeiek ellen. Az említett mérkőzéseken kialakult három gólos különbséggel vélhetően most is minden szurkolónk kiegyezne. Ennél azonban szorosabb csatára számíthatunk.

Csáki az NB III Közép csoportjában is lőtt gólt a Kozármisleny ellen tiszakécskei játékosként.

 

szurkolói információk:

Jegyárak:

Felnőtt: 1000 Ft
Diák/Nyugdíjas: 700 Ft

Vendég jegy: 1000 Ft
Vendég Diák/Nyugdíjas: 700 Ft

A hölgyek, a 65 év felettiek és a 14 év alatti gyerekek továbbra is ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika, kozarmislenyfc.hu)