Ma este ellenfelet kapunk a Magyar Kupában – Kövesse élőben a sorsolást!

Ma este az M4 Sport csatornán kerül sor 22 óra 30 perckor kezdődően közvetlenül a Vasas FC – Ferencvárosi TC mérkőzés közvetítése után élőben a MOL Magyar Kupa 3. fordulójának sorsolására. Ebben a körben már az NB II-es és NB I klubok csapatai is bekapcsolódnak a kupa küzdelmeibe, így a Tiszakécskei LC is ellenfelet kap. 

  1. forduló szereplői:
  2. Az 2. forduló mérkőzéseinek továbbjutó csapatai (32 csapat)
  3. A 2022/23. évi NB I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban szereplő csapatok (12 csapat)
  4. A 2022/23. évi NB II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban szereplő csapatok (20 csapat)
  5. Összesen: 64 csapat
  6. Mérkőzések száma: 32

 

  1. forduló sorsolása:
  2. A 3. fordulóba továbbjutott csapatok illetve a 2022/23. évi NB I. és NB II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban résztvevő csapatok kerülnek összepárosítása.
  3. A 3. fordulóban a 2022/23. évi NB I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban szereplő 12 csapat kiemelt, a forduló sorsolásakor nem kerülhetnek egymással párosításra.
  4. A 2022/23. évi NB I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban szereplő 12 csapat neve külön serlegbe kerül elhelyezésre.
  5. Az 2022/23. évi NB II. vagy alacsonyabb osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban résztvevő csapatok közül kihúzott sportszervezethez kerül kihúzásra a 2022/23. évi NB I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban szereplő sportszervezet csapata.
  6. A mérkőzések kisorsolását követően a sorsolás a 2022/23. évi NB II. és alacsonyabb osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban szereplő sportszervezetek párosításával folytatódik.

Pályaválasztás joga:

  1. Amennyiben a két csapat között bajnoki osztálykülönbség van, akkor az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó.
  2. Amennyiben a két csapat azonos szintű bajnoki osztályban játszik, akkor az a pályaválasztó, amely csapat, amely csapat a 1-7. fordulókban kevesebbszer volt pályaválasztó.
  3. Amennyiben így sem dönthető el a pályaválasztás, akkor a sorsoláson elsőnek kihúzott csapat a pályaválasztó.

HAJRÁ KÉCSKE!