A visszavágás reményében utazunk Siófokra

A Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában Siófokon lép pályára a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata. A Balaton-partiak az előző szezonban kétszer is simán győztek ellenünk. Ezúttal szeretnénk jó eredményt elérni a kék-sárga csapatok mérkőzésén.

A BFC Siófok csapata a TLC-hez hasonlóan 10 ponttal áll jelenleg a bajnokságban. Legutóbb Soroksáron kaptak ki 2-1-re, előtte hazai pályán 1-1-et játszottak a Szegeddel. Az elmúlt esztendőkben az NB II-es bajnokság stabil csapata volt a Siófok, a legutóbbi kiírásban ellenünk is rendre vitézkedtek. Legeredményesebb játékosuk jelenleg Horváth Péter 3 góllal.

Csapatunk legutóbb a Szombathelyi Haladás ellen győzött 2-0-ra. Idegenben még csak 1 pontot szeretünk, így ezen a téren lehet javítani vasárnap.

Antal Botond és Kalmár Ferenc hosszabb ideje sérültek, még Lovas Zsombor betegség miatt nem bevethető.

A vasárnapi bajnoki mérkőzést Németh Ádám játékvezető vezeti majd, segítői Sinkovicz Dániel, Ország Péter és Sipos Tamás lesznek.

Az előttünk álló mérkőzésről Visinka Ede, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Idegenben gyengébben szerepelünk, mint hazai pályán, ezen szeretnénk változtatni. Az utóbbi szezonban kétszer is nagyon simán kikaptunk a Siófoktól. Most szeretnénk pozitívabb eredményt elérni. Ez nem lesz könnyű, hiszen a Siófok évek óta kimagaslóan teljesít a másodosztályban.

meccstörténelem:

2 első és 5 másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a közös statisztikában. Összesen három siófoki győzelem, három döntetlen és egy tiszakécskei siker áll a históriában. Legutoljára Tiszakécskén győztek 2-0-ra. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

vendégjegy ár: 1200 Ft

Szurkoljunk a csapatnak! Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ TV, Youtube)