,,Az NB I meglepetés csapatával” mérkőzünk a megyei derbin

Vasárnap délután 15.00 órától elgördül a labda a kezdőkörből a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban. A MOL Magyar Kupa III. fordulójában a Kecskeméti TE ellen mérkőzhetünk. Aki teheti, látogasson ki a mérkőzésre Tiszakécskéről, a megyeszékhelyről, de Bács-Kiskun más részeiről is! Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

A mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede csapatunk vezetőedzője úgy fogalmazott:

Az NB I meglepetéscsapatával mérkőzünk meg vasárnap a Magyar Kupában. Ismerjük a tradíciókat, a régi rivalizálást. Ahogy tavaly is beleálltunk mindkét mérkőzésbe, ezúttal is megteszünk mindent a siker érdekében. A találkozó egyértelmű esélyese mindezzel együtt az NB I-es Kecskeméti TE. Minden elismerésem a KTE szakmai stábjának, hiszen rendkívül jól játszó, szervezett, fegyelmezett csapatot raktak össze, amely jelenleg az NB I 3. helyén áll. Ez azonban célunkon nem változtat, szeretnénk tovább jutni!

A szakmai stáb sérülés miatt továbbra sem számíthat Kalmár Ferencre és Antal Botondra. Sajnos Máté Zsolt is sérüléssel bajlódik, még Csáki Róbert eltiltás miatt kényszerül kihagyni kupameccset.

meccstörténelem:

Ami a két csapat közös statisztikáját illeti, egyértelműen felénk billen a mérleg nyelve a győzelmek számát tekintve. A két csapat az NB II-ben eddig nyolcszor találkozott, de a megyei első osztályban nagyon sok emlékezetes csatát vívott egymással a két település gárdája. Ha csak az NB II-t nézzük öt kécskei győzelem és három kecskeméti siker áll a históriában. Legutóbb 2022. május 8-án 1-0-ra kikaptunk a Hírös Városban. A vasárnapi mérkőzés természetesen Magyar Kupa találkozó lesz, ahol valamelyik csapat búcsúzni fog az összecsapás végén a sorozattól.

szurkolói információk:

Fontos, hogy mindenki időben érkezzen meg a Sportcentrumhoz, hogy a nagy érdeklődés mellett is zökkenőmentesen, gyorsan haladhasson a beléptetés. Ennek okán a létesítmény kapui másfél órával a mérkőzés előtt megnyílnak.

A vendégszektor a Szabolcska Mihály utcán haladva, onnan a Strand utcára kanyarodva közelíthető meg. A vendég parkolóból a műfüvescsarnok mellett haladva közelíthető meg a szektor bejárata, ahol megvásárolhatóak a belépők. Online és személyes elővételes jegyvásárlásra nincs lehetőség. Büfé üzemel a vendégszektorban is. Fizetni csak készpénzzel lehet a Tiszakécskei Sportcentrumban.

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba, legyen futballünnep a Tisza partján! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)