A bajnokság egyik esélyese ellen szeretnénk bizonyítani

A Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgócsapata a 4. helyen álló, az előző szezonban még NB I-es Gyirmót FC Győr gárdáját fogadja.

Nem lesz könnyű dolga vasárnap 15.00 órától Visinka Ede csapatának a Tiszakécske Városi Sportcentrumban, hiszen a Gyirmót FC Győr az NB II egyik legerősebb csapata. Csapatunk október 2-án a Soroksár ellen győzött utoljára a bajnokságban, így mind a csapat, mind a szurkolók nagyon várnak már egy újabb sikert.

A Gyirmót FC Győr némi meglepetésre áll jelenleg ,,csupán” a negyedik helyen. Bombaerős kerettel rendelkezik Csertői Aurél vezetőedző csapata. Legeredményesebb játékosuk az 5 gólos Nagy Patrik. A legutóbbi fordulóban hazai pályán a Soroksárral játszottak 2-2-őt a gyirmóti kék-sárgák.

A tiszakécskei szakmai stáb helyzetét nehezíti, hogy Kalmár Ferenc, Máté Zsolt és Farkas Norbert sérülés, Balajti Ádám pedig betegség miatt nem játszhat a mérkőzésen.

A mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője úgy nyilatkozott:  

A bajnokság egyik esélyese ellen játszunk majd holnap. Nagyon jó csapat a Gyirmót, igaz kicsit ingadozik a formájuk, de a keretük bivalyerős. A tavalyi NB I-es csapatuk egyben maradt, sőt talán még erősödött is. Nehéz meccs lesz, de nekünk is megvannak az ambícióink. Vannak hiányzóink, de aki hadra fogható, az nagyon motivált. Bízom a fiúkban!

meccstörténelem:

Mindössze 3 NB II-es bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában, de még nem sikerült pontot szereznünk a Gyirmót ellenében. Legutóbb 2019 októberében 1-0-ra kaptunk ki a Gyirmót vendégeként. Arról a mérkőzésről összefoglalót az alábbi videóban tekinthetnek meg:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen holnap a Sportcentrumba, legyen futballünnep a Tisza partján! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videók forrása: MLSZ Youtube, fotó forrása: Sipos Bence, Kécskei Krónika)