Visinka Ede távozott klubunktól

Visinka Ede NB II-es labdarúgó csapatunk vezetőedzője a tegnapi napon közös megegyezéssel szerződést bontott klubunkkal.

Visinka Ede az előző bajnoki szezon 7. fordulójában ült először a TLC kispadján. A csapattal bravúros teljesítményt elérve sikerült a nagy hátrány ellenére bent maradnia a másodosztályban. Végül a 13. helyen végzett a csapat, ami a tiszakécskei labdarúgás új érájának eddigi legjobb helyezése volt.

A csapat szereplése az utóbbi időben azonban elmaradt a várakozásoktól és a kitűzött céloktól, így Visinka Ede és a klubunk vezetése a közös szerződés felbontása mellett döntött.

Visinka Edének ezúton is mindent köszönünk, amit a tiszakécskei labdarúgásért tett és mind a szakmai pályafutásában, mind a magánéletben további sok sikert és boldogságot, jó egészséget kívánunk neki!

Klubunk gyorsan reagált a kialakult helyzetre: A mai naptól a Tiszakécskei LC szerződést kötött Klausz Lászlóval, aki a szezon végéig (opcionálisan plusz egy évig) első csapatunk vezetőedzője lesz. A szakmai stábban továbbra is Kertes István, Kitl József és Németh Viktor dolgoznak majd.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC