A Szentlőrincet fogadjuk a Sportcentrumban

Holnap este (2022. november 9. 18.00) a Szentlőrinc ellen folytatja labdarúgó csapatunk a bajnokságban.

A Merkantil Bank Liga NB II 16. fordulójában a 11. helyen álló Szentlőrinc gárdáját fogadja a TLC a bajnokságban. Csapatunk jelenleg a tabella 16. helyén áll, 4 ponttal a Szentlőrinc mögött. Bízunk benne, hogy szerda estére 1 pontra olvad ez a differencia.

A Szentlőrinc az elmúlt három mérkőzéséből egyet megnyert (Szentlőrinc-Haladás 2-0) és kettőt elveszített (Siófok-Szentlőrinc 2-1 és Szentlőrinc-Soroksár 0-2). A piros-feketék legjobb góllövője Rétyi Róbert 5 találattal.

Csapatunkban az eredménytelenebb széria ellenére szépen termeli a gólokat Zamostny Balázs, aki már 6 gólos a pontvadászatban. Szurkolunk neki, hogy a holnapi meccsen is terhelje az ellenfél hálóját! Továbbra sem áll viszont a szakmai stáb rendelkezésére a sérült Kalmár Ferenc és Máté Zsolt.

A holnap esti mérkőzés játékvezetője Hanyecz Bence lesz. Asszisztensek: Horváth Róbert és Belicza Bence Péter, tartalékjátékvezető: Szilágyi Sándor

Klubunk honlapjának Klausz László a Tiszakécskei LC csapatának vezetőedzője nyilatkozott várakozásairól:

Úgy gondolom, hogy nincs fizikális probléma a játékosokkal. Készen állunk a holnapi mérkőzésre. A hátralévő 5 bajnoki találkozó merőben más lesz, mint az MTK elleni volt. Ott egy védekezésre alapuló kontrajátékot igyekeztünk játszani. Hazai pályán dominálni szeretnénk és gólt, gólokat szerezni. Úgy érzem, hogy ez benne van a csapatban.

meccstörténelem:

2 másodosztályú és 2 harmadosztályú bajnoki mérkőzés. 2 tiszakécskei győzelem, 1 szentlőrinci siker és egy döntetlen született ezeken a találkozókon. A legutóbbi közös bajnokinkon 2022.03.13-án Szentlőrincen 2-1-re győztünk. Ezt az eredményt ezúttal is elfogadnánk!

A 2-1-es győzelmünk összefoglalója:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen holnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(borítókép forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika, videó: MLSZ Youtube)