Dorogon lép pályára csapatunk a bajnoki pontokért

A Merkantil Bank Liga NB II 17. fordulójában a Dorogi FC vár labdarúgó csapatunkra. A mérkőzést holnap 13.00 órától rendezik a Buzánszky Jenő Stadionban. Aki teheti, biztassa helyszínen a csapatunkat! Hajrá Kécske!

Vasárnap újabb erőpróba vár a kécskei labdarúgókra. Klausz László vezetőedző játékosai azzal a Doroggal találkoznak, amely csapat négy mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban. Összesen egyébként csak két győzelmet számlálnak idén a hazaiak. Ennek a találkozónak a TLC lesz az esélyese, ennek ellenére ne feledjük a kiesés elől menekülő, bajban lévő csapatok mindig veszélyesek! A Dorogi FC legeredményesebb labdarúgói Magyari Szilárd, Paudits Patrik, Szedlár Zoltán és Vígh Ádám. Ők mindannyian két gólosok ebben a szezonban.

A Dorogi FC elleni mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Klausz László vezetőedzőt és Csáki Róbert labdarúgót is kérdeztük a szerdai győzelem után: 

meccstörténelem:

Mindössze 5 db másodosztályú bajnoki. Teljesen egálban vagyunk (kivéve a gólarány, mert az 8:5 a dorogiak javára), hiszen 2 kécskei és 2 dorogi siker mellett egy döntetlen árválkodik a statisztikában. Legutóbb 2022.02.27-én játszottunk egymás ellen Dorogon. Akkor Beliczky Gergő góljával 1-0-ra győztünk és hoztuk haza a három pontot. Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk. Abban a kezdő csapatban a jelenlegi gárdából Csáki, Balázs, Gyurján, Máté és Erdei szerepelt. Arról a győzelemről az alábbi videóban tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk: 

A Dorogi FC hazai mérkőzéseire a teljes áru jegy 1000 Ft (a vendég is), a diákok és a nyugdíjasok 800 Ft-os áron léphetnek be a Buzánszky Jenő Stadionba.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(videó forrása: Youtube, fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)