Az év utolsó hazai mérkőzése következik!

A Merkantil Bank Liga NB II 18. fordulójában a Békéscsaba csapatát fogadja a TLC a Tiszakécske Városi Sportcentrumban vasárnap 15.00 órától. Ez lesz 2022 utolsó bajnokija Tiszakécskén, így akinek lehetősége van rá búcsúzzon hazai környezetben egy nagyon nagy szurkolással a kécskei csapattól! 

A Békéscsaba 1912 Előre gárdája jelenleg a 18. helyen áll a pontvadászatban. Csupán két ponttal a mieink mögött, így mindenképpen győznünk kell, hogy ne legyen előzés és hátrahagyjuk a veszélyzónát. A lila-fehérek legjobb góllövője jelenleg Hamed Yasin 6 találattal. Abban biztosak lehetünk, hogy a viharsarkaik is megtesznek majd mindent a győzelem, egyszersmind a hátulról való menekülés érdekében. Izgalmas, jó mérkőzésre van kilátás.

Továbbra sem áll a tiszakécskei szakmai stáb rendelkezésére Kalmár Ferenc, továbbá Lovas Zsombor is sérüléssel bajlódik.

A vasárnap délutáni mérkőzéssel kapcsolatban Klausz László a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Mióta Tiszakécskére kerültem vezetőedzőnek most volt rá lehetőségünk először, hogy együtt dolgozhassunk a csapattal, anélkül, hogy bajnokikat játszanánk egymást követően. Emellett arra is most volt lehetőség, hogy jobban megismerjem a labdarúgóinkat. Így, amolyan mini felkészülést  hajtottunk végre, kemény munkával, de jó hangulatban. Elégedett vagyok a csapattal, bízom benne, hogy a begyakorolt dolgokat ki tudjuk majd vinni vasárnap a pályára. A hátralévő három mérkőzésen győzni szeretnénk!

meccstörténelem: 

2 első osztályú bajnoki mérkőzés 2 döntetlennel és 8 másodosztályú bajnoki mérkőzés 3 döntetlennel, 4 kécskei és mindössze 1 békéscsabai győzelemmel a históriás könyvekben. Legutóbb 2022. február 6-án 2-1-re győztünk a Sportcentrumban Kalmár Ferenc és Végső Előd góljaival. Ők most is keretünk tagjai. Sajnos, Feri már hosszabb ideje sérült, így ő nem állhat Klausz László rendelkezésére.
Az alábbi videóban az említett találkozóról láthatnak összefoglalót:

szurkolói információk: 

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(borítókép forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika, videó: MLSZ Youtube)