,,Tudatos játék és olyan elszántság kell, mint az előző fordulóban”

A Merkantil Bank Liga NB II 19. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgói Budafokon lépnek pályára. Izgalmas mérkőzés várható, két hasonló formában lévő csapat között. 

A vasárnap kora délután sorra kerülő mérkőzésen két olyan csapat mérkőzik meg, amelyek között mindössze 1 pont a különbség. A budafokiak 3 győzelem és egy döntetlen után várják a mieinket a Promontor utcában, abban bízva, hogy folytatni tudják a jó szériát és tovább kapaszkodnak felfelé a tabellán. A győzelmük esetén meg is előznének bennünket, ehhez azonban nem szeretnénk asszisztálni, hiszen a Tiszakécskei LC is minél előrébb törne a közelgő téli pihenőig. A hazai piros-feketék legeredményesebb labdarúgója Beke Péter 5 góljával, nálunk Zamostny Balázs 7 találattal vezeti a házi góllövőlistát. A Békéscsaba ellen nagyon biztatóan játszott és küzdött gárdánk, reméljük az év hátralévő két mérkőzésén is hasonló formát mutat majd csapatunk.

Zamostny Balázs a házi góllövőlista élén. 

A Tiszakécskei LC keretéből Kalmár Ferencen és Lovas Zsomboron kívül mindenki bevethető.

A vasárnap 13.00 órakor kezdődő bajnoki találkozót Pillók Ádám vezeti majd, segítői Vörös Dániel és Szabó Dániel lesznek. A tartalékjátékvezető Görög Márió lesz.

A Budafoki MTE elleni mérkőzés előtt Klausz László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának: 

A tervünk továbbra is a lehető legjobb eredmény elérése a mérkőzéseinken. Idegenben is szeretnénk végre pontot vagy pontokat szerezni! A keret tagjai nagyon jól dolgoztak az elmúlt időszakban, amit a Békéscsaba elleni mérkőzésen már viszont láttam a pályán. Ezen a héten is ugyanazt az akaratot és elszántságot tapasztaltam az edzéseken. Örömteli, hogy az elmúlt forduló tekintetében a statisztikák is azt mutatták, hogy a Tiszakécske labdarúgói a második legtöbb párharcot nyerték meg az NB II csapatai között. Ha ehhez az alázathoz és elszántsághoz, okos és tudatos játék társul, akkor idegenben is eredményesek leszünk.

meccstörténelem:

Mindössze hat másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában a közös múlt tekintetében. Három budafoki győzelem és két tiszakécskei siker mellett egy döntetlen olvasható a magyarfutball.hu-n. Legutóbb idén március 6-án 2-0-ra győzött a Tiszakécske a Városi Sportcentrumban. A góljainkat Gyurján Bence és Vachtler Csaba szerezték. Ezzel az eredménnyel alighanem most is minden szurkoló kiegyezne, s azzal is, hogy újra Gyurján és Vachtler szerzik a találatokat. Az említett kora tavaszi mérkőzésről alább láthatnak összefoglalót:

szurkolói információk: 

Jegyárak – 2021/2022

Teljes árú: 1000.-
Diák, nyugdíjas: 500.-
6 éves kor alatt: ingyenes

Diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

A BMTE Stadionba való belépéshez klubkártya vagy szurkolói kártya nem szükséges.

Belépés:

Zuzmó utcai kapu: vendég jegypénztár, vendég szurkolók belépése

Megközelítés:

Az 58-as és a 158-as autóbuszok a stadion közvetlen közelében lévő Víg utca (Sporttelep) megállóig szállítják a szurkolókat. Innen néhány perces sétával érhető el a létesítmény. A vendégszektor bejáratához a Lőcsei utcai megállónál érdemes leszállni. Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mindegy 20 perces sétára található.

A BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. A mérkőzésre érkezők a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket. A vendég szurkolók a budafoki Városház téren található P+R parkolóban parkolhatnak, majd gyalog vagy busszal közelíthetik meg a BMTE Stadiont.

Utazzunk el minél többen és biztassuk a csapatot! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: Sipos Bence /Kécskei Krónika, budafokimte.hu)