Mosonmagyaróváron zárjuk a 2022-es esztendőt!

Jön az idei utolsó bajnoki mérkőzés! A Mosonmagyaróvár elleni idegenbeli csata már előrehozott tavaszi fordulós meccs lesz vasárnap délután. Szurkoljunk a tiszakécskei csapat sikeréért! Zárjuk győzelemmel ezt az évet!

A Mosonmagyaróvár utoljára október 30-án a Csákvár ellen szenvedett vereséget, azóta 5 mérkőzést lejátszott és 11 pontot szerzett. Emellett feljött a nyugati határszéli csapat a tabella kellős közepére, a 10. pozícióba. Noha korábban sokáig a táblázat kieső helyein foglaltak helyet.

Kijelenthető tehát, hogy egy önbizalomtól duzzadó, csapategységében stabilizált gárda vár ránk. Legjobb góllövőik Nagy Zoárd Kornél, Szalka Dominik és Végh Bence egyaránt 3 góllal.

A vasárnapi mérkőzést Molnár Attila vezeti majd, segítői Kóbor Péter és Máyer Gábor lesznek. A tartalékjátékvezetői feladatokat Sipos Tamás látja majd el.

A tiszakécskei szakmai stáb sérülés miatt nem számíthat Kalmár Ferencre, Lovas Zsomborra és Horváth Zoltánra a Credobus Mosonmagyaróvár ellen.

A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban Klausz László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Győzelemmel szeretnénk zárni az évet! Úgy állunk ehhez a találkozóhoz is, ahogy a Békéscsaba és a Budafok ellenihez. Erőt ad számunkra a mutatott játék, az elmúlt időszakban bemutatott támadófoci. Nagyon fontos, hogy sikerrel zárjuk ezt a szezont, hiszen egy győzelemmel a középmezőnyben telelhetünk, még egy vereséggel jelentősen vissza is csúszhatunk a tabellán. Ennek a tétje érezhető a labdarúgóinkon is: Rendkívül koncentráltan és motiváltan dolgoztak a héten. Nem érződik, hogy közeleg a téli pihenő, maximálisan a feladatra koncentrálnak. Úgy érzem, hogy egy jó mérkőzés áll előttünk.

meccstörténelem:

Mindössze három NB II-es bajnoki mérkőzés szerepel a közös statisztikában. Két döntetlen és egy tiszakécskei siker olvasható a magyarfutball.hu-n. Azt az egy 1-0-ás győzelmünket ebben a bajnoki szezonban szereztük. Balajti Ádám volt a gólszerző, aki most is bevethető. Hátha sikerül Ádámnak újra bevenni az Óvár kapuját. Hajrá!

szurkolói információk:

 

Vendég szektorba érkezők az autót a Vendég parkolónál tudják letenni. A Vendég szektorhoz, parkolóhoz vezető út(3) a Mosonmagyaróvár, Ligetsor 68. számnál található, így azt szükséges megadni a GPS számára – innét egy erdősáv vezet a parkolóhoz. Az autót letéve gyalog tudnak eljutni a Vendég kassza, bejárathoz, ahol a büfé és a mosdók is megtalálhatóak. A jegyváltást követően a Vendég szektorban tudnak helyet foglalni. (https://www.mte1904.hu/)

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC
(fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika, videó: MLSZ Youtube)