1-1-es döntetlennel búcsúzott a csapat az edzőtábortól

A koszovói első osztály ötödik helyezettje ellen elért 1-1-es döntetlennel búcsúzott a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata a törökországi edzőtábortól és Side városától. Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

2023.01.20. Side, Törökország

Tiszakécskei LC – KF Dukagjini (koszovói I. osztály) 1 – 1

TLC: Antal B.- Balázs, Csáki, Végső, Vajda, Lovas A., Erdei, Szekér, Kiss N., Geiger, Zamostny
(a félidőben beállt Biben, a 60. percben Major)

A mérkőzést követően Klausz László a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelt a tiszakecskefoci.hu-nak: Hasonló forgatókönyve volt ennek a mérkőzésnek, mint a legutóbbinak, hiszen ezúttal is vezettünk 1-0-ra, majd egyenlített az ellenfél. A történethez hozzátartozik, hogy élvonalbeli ellenfelünk az első félidőben a második sorát játszatta, majd a második játékrészben léptek pályára a jobb futballistáik. Ekkor egyenlítettek, véleményem szerint les szituációt követően.

Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, jól játszottunk. Sajnos, nem tudtuk értékesíteni a kidolgozott helyzeteinket. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal. A téli felkészülésünk alatt nagy fizikai terhelésnek voltak kitéve labdarúgóink, s ezen a meccsen látszott, hogy elfáradtak a fiúk. Most hazautazunk és jön pár nap pihenő, majd a finomhangolás a bajnoki folytatásra.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a klub vezetőségének a törökországi edzőtábor biztosítása miatt. Bízom benne, hogy sikerül a tervünk és benne leszünk tavasszal az első tízben!

Hajrá Kécske!

TLC