Már vasárnap elkezdődik a ,,futball-tavasz”! Jön a Kozármisleny

A Merkantil Bank Liga NB II 21. fordulójával folytatódnak a hétvégén a bajnokság küzdelmei. Csapatunk azt a HR-RENT Kozármislenyt fogadja, amely ellen ősszel 3-1-es vereséget szenvedett idegenben.

Az újonc mislenyi csapat jelenleg a bajnokság 18. helyén áll 3 ponttal megelőzve az utolsó 20. pozícióban lévő Dorogi FC-t. Kirchner Krisztián, Károly Bálint és Kosznovszky Márk csapata – csakhogy azokat említsük, akik korábban a tiszakécskei gárdát erősítették – a legutóbbi három bajnoki meccsükön 4 pontot szereztek és 9! gólt. Emellett 7-et kaptak, ami szintén nem kevés. Szívesen látnánk Tiszakécskén is vasárnap egy gólgazdag meccset, hazai győzelemmel. A Baranya vármegyeiek legjobb góllövői az egyaránt 4 gólos Bartha László és Vajda Roland Attila.

Csapatunk jól zárta a 2022-es évet a bajnokságban, három mérkőzésből 7 pontot szerzett. A törökországi edzőtáborban három élvonalbeli ellenféllel játszottunk: két döntetlen és egy vereség a mérleg. A beszámolók alapján az erősebb riválisok ellen biztató játékot mutatott Klausz László vezetőedző legénysége.

A tiszakécskei szakmai stáb sérülés miatt nem számíthat Horváth Zoltán és Lovas Zsombor játékára.

A tiszakecskefoci.hu-nak a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott a várakozásairól a vasárnapi bajnokival kapcsolatban: 

Jól sikerült a felkészülésünk, ami alapján továbbra is bátor és kellően agresszív játékot várok a csapattól. Az edzőtáborozás után kedden már itthon, a Sportcentrumban folytatódott a közös munka. A játékosok jó hangulatban, lelkesen készülnek vasárnapra, várják már a tétmérkőzéseket.  Szeretnénk itthon tartani a három bajnoki pontot. 

meccstörténelem: 

Egy másodosztályú és két harmadosztályú bajnoki mérkőzésen csaptak össze eddig a felek. Egy kozármislenyi és két tiszakécskei siker született ezidáig. Legutóbb tavaly augusztus 7-én 3-1-re maradtunk alul idegenben. Az akkor pályára lépő tiszakécskei labdarúgók közül ma mindenki keretünk tagja. Ez is jól mutatja, hogy állandóság van a csapatunknál. Azóta a meccs óta viszont összecsiszolódott a gárda. Bízhatunk a jó eredményben vasárnap!

Arról az augusztusi mérkőzésről itt tekinthető meg összefoglaló:

szurkolói információk: 

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: kisalfold.hu, Sipos Bence/Kécskei Krónika, videó: MLSZ Youtube)