TV-s meccsen, hétfőn este, a DVTK születésnapján mérkőzünk!

A Merkantil Bank Liga NB II 22. fordulójában a Diósgyőri VTK oroszlánbarlangjában lépnek pályára a tiszakécskei labdarúgók. Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

2023 első idegenbeli labdarúgó meccsén, február 6-án hétfőn 19 órától, a DVTK alapításának 113. évfordulóján a Diósgyőr fogadja csapatunkat.

A 90-es évek nagy rivalizálása után még mindig nagy élmény és külön presztízsharc a Diósgyőr-Tiszakécske mérkőzés. Legyen az bajnokságban vagy kupában, álljon is bármilyen pozícióban a két csapat az aktuális bajnoki tabellán.

Legutóbb döntetlent értünk el Miskolcon. A jelenlegi formát tekintve ez komoly bravúr lenne, hiszen a DVTK rendkívül elkapta a fonalat. Vezeti a bajnoki pontversenyt. Lukács Dánielék legutóbb Soroksáron gurírtottak egy ötöst. A legeredményesebb játékosuk éppen az ex-tiszakécskei Lukács.


Horváth Zoltán itt még diósgyőri mezben, éppen ellenünk. Ma már a Tiszakécskei LC csapatát erősíti.

Csapatunk döntetlennel kezdett a 2023-as évben. Ez a mérkőzés azonban teljesen más lesz. Az esélyesség terhe a hazaiakat nyomja majd, miért ne szerezhetnénk meglepetést?!

A hétfői bajnoki találkozóval kapcsolatban Klausz László, a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője úgy fogalmazott: Bennem és a csapat játékosaiban is egy egészséges drukk van a DVTK elleni mérkőzés előtt, hiszen az első helyezett otthonába látogatunk. Ez a kihívás egy jó felmérő lesz labdarúgóink számára, hiszen ezért futballoznak, hogy egy ilyen stadionban, egy ilyen közönség előtt megmutathassák tudásukat. Fontos lesz, hogy mentálisan ki, hogy tud felkészülni erre a mérkőzésre. Az is plusz motivációt jelent játékosaink számára, hogy a televízió adja a hétfői bajnokit. 

meccstörténelem:

Két NB I-es bajnoki mérkőzés egy tiszakécskei és egy diósgyőri győzelemmel. Mindkét találkozó igazán emlékezetesre sikerült. Ki ne emlékezne a Balla Mihály által szerzett forduló góljára vagy az ominózus szurkolói molinóra Miskolcon? Az NB II-ben 11 bajnoki mérkőzés: három diósgyőri siker, két tiszakécskei győzelem és hat döntetlen.

Legutóbb ebben a bajnoki kiírásban augusztus 14-én mérkőztünk a Tisza partján. Akkor 2-1-re győzött a DVTK. A diósgyőri gólokat Bényei Ágoston, a kécskei találatot Vólent Roland szerezte:

szurkolói információk:

,,A stadion kapui normál mérkőzés esetében egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén ennél korábban, a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer.

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a jegy.dvtk.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.”
(dvtk.eu)

Jó hír, hogy hosszú idő után újra televíziós mérkőzésen figyelhetjük csapatunkat és szoríthatunk a sikerért!

  1. február 6., hétfő
    19:00 Diósgyőri VTK – Tiszakécskei LC (tv: M4 Sport)

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

(TLC, videó: MLSZ Youtube csatorna, fotók: dvtk.eu, Sipos Bence/Kécskei Krónika)