Az ETO FC Győr két góllal győzött a Sportcentrumban

Fájó vereséget szenvedett labdarúgó csapatunk az ETO FC Győr ellen, ugyanis az első félidőben kimondottan jó, szervezett játékot mutatott be Klausz László vezetőedző csapata. A vendégek ennek ellenére kétgólos sikert arattak.

 

Az első félidőben masszív, szervezett csapat benyomását keltette a Tiszakécskei LC. A mezőnyfölény ellenére a vendégek a semmiből szereztek vezetést:

  1. perc: Borsos lövése után Halasi még bravúrral védett, majd Szendrei csapott le a kipattanó labdára és az ötös sarkáról laposan, a kapu bal oldalába helyezett. 0–1.

 

A második játékrészben már lépéskényszerben volt csapatunk. A vendégek veszélyes kontrákat vezethettek.

  1. perc: Oláh Máté ütközött Babati Benjáminnal a 16-oson belül. A megítélt tizenegyest Csontos Dominik higgadtan értékesítette. 0–2.

 

2023.02.26. Merkantil Bank Liga NB II 25. forduló

TISZAKÉCSKEI LC – ETO FC GYŐR   0-2 (0-1)

Tiszakécskei LC: Halasi – Balázs B., Csáki, Máté, Farkas N. – Oláh M., Erdei C., Szekér Á. (Kiss N., 61.), Vachtler – Biben, Zamostny (Vólent, 71.). vezetőedző: Klausz László

Győri ETO: Kovácsik – Kovács K., Fodor F., Borsos (Priskin, 62.), Csontos – Toma – Tuboly, Lacza (Babati, 56.), Szujó, Vitális – Szendrei (Papp M., 62.). Vezetőedző: Tímár Krisztián

Gólszerző: Szendrei (0-1) a 20., Csontos (0-2, büntetőből) a 60. percben

Vezette: Nagy Róbert (Nagy Viktor, Márkus Péter)

Klausz László: Az a problémám, hogy kevés helyzetet láttam a csapatunktól. Nem nagyon dolgoztunk ki olyan szituációt, amelyből megleckéztethettük volna az ellenfél kapusát. Ennek ellenére nem lehet komolyabb panaszom a játékosainkra, mert megtettek mindent a pályán a siker érdekében.

Tímár Krisztián: Nagyon örülök, hogy a csapatom magabiztos győzelmet tudott aratni. A két gárda pontszámban nagyon közel állt egymáshoz és ennek megfelelően próbáltuk felkészíteni a társaságot, hogy ez egy rendkívül fontos mérkőzés számunkra. Külön öröm, hogy 21 éven aluli átlagéletkorú csapatunk remekül felnőtt ehhez a feladathoz. Az is örömteli, hogy stabilak voltunk és hátul nullára hoztuk le a mérkőzést.

Nem szakadt meg a Tiszakécske nyeretlenségi sorozata a Győr ellen. Továbbra is ,,mumusa” a Tisza-parti csapatnak az ETO. Hiába játszott fölényben, főleg az első félidőben a hazai csapat, a vendég kíméletlenül megbüntették a védelmi hibákat, így elvitték a három bajnoki pontot Tiszakécskéről.

Legközelebb Szombathelyen a 7. helyen álló Haladás ellen lép pályára a TLC.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika