Szombathelyen maradtak a bajnoki pontok

A Merkantil Bank Liga NB II 26. fordulójában Szombathelyen lépett pályára csapatunk és szenvedett 3-1-es vereséget a hazai Haladástól.

2023.03.05. Merkantil Bank Liga NB II 26. forduló

Szombathelyi Haladás–Tiszakécskei LC 3–1 (1–0)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 617 néző. Vezette: Sipos Tamás (Szécsényi István, Szalai Dániel)

Haladás: Verpecz – Nyíri, Csató, Devecseri, Doktorics – Derekas (Tóth M., 65.), Rácz B., Zvekanov, Horváth R. (Simut, 73.) – Csernik (Csilus T., 90.), Molnár R. Vezetőedző: Michal Hipp

Tiszakécskei LC: Baráth B. – Balázs B., Végső, Máté Zs., Farkas N. (Csáki, 75.) – Erdei (Vajda B., a szünetben), Biben, Kiss N. (Vólent, 65.), Szekér, Pongrácz (Zamostny, a szünetben) – Geiger (Gyurján B., a szünetben). Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Molnár R. (13., 88.), Horváth R. (69.), ill. Zamostny (82.)

Michal Hipp: Nagyon jól játszott a csapat, és sokat volt támadásban. Kellemetlen ellenféllel szemben sikerült győzni. (nso.hu)

A mérkőzést követően Klausz László vezetőedző így értékelt klubunk honlapjának:

 Már az első öt perc után éreztem a csapaton, hogy nincs olyan mentális állapotban, nincs az a megfelelő koncentráció, ami szükséges lenne. Ennek köszönhetően sok egy-egy elleni szituációban vesztettünk, s hamar gólt is kaptunk. Később sikerült rendeznünk a sorokat, de ismét sok rossz döntést hoztunk támadásban. Egyébként ez a találkozó egy gyenge színvonalú NB II-es mérkőzés volt. A hazai csapat annyival volt jobb nálunk, hogy pontosabb volt a helyzeteinél. Mennünk kell tovább és megtalálni a helyes utat!

Csapatunk vereségével visszacsúszott a 14. helyre a tabellán. Legközelebb jövő héten vasárnap 15.00 órától a BFC Siófok gárdáját fogadjuk hazai pályán. Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumba és segítsük a csapatot, hogy újra rálépjen a győzelmi ösvényre!

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Unger Tamás/Vas Népe/nso.hu)