Fókuszban a BFC Siófok

Vízparti kék-sárga csapatok mérik össze tudásukat, erejüket, felkészültségüket és szerencséjüket vasárnap a Városi Sportcentrumban. 

Vasárnap már a 27. forduló jön a Merkantil Bank Liga NB II-ben! Csapatunk a BFC Siófok gárdáját fogadja a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban. A Balaton-partiak a 12. helyen állnak a tabellán 1 ponttal megelőzve csapatunkat. Ha győzünk, biztosan előzünk! Ragadjuk meg a lehetőséget és tartsuk itthon a három pontot!

A Siófok jó formának örvend, hiszen erős csapatok ellen szerzett 5 pontot a legutóbbi három bajnokiján (Haladás-Siófok 2-2, Szeged-Siófok 0-1 és Siófok-Soroksár 2-2).

Legeredményesebb góllövőjük Horváth Péter 6 találattal.

Csapatunk egy Nyíregyháza elleni győzelem és két vereség után (ETO FC Győr és Haladás) lép újra pályára, s reméljük újra győzelemnek örülhetünk a vasárnapi meccs végén.

Jó hír, hogy immáron csatárunk Horváth Zoltán is egészséges és bevethető a vasárnapi bajnokin.


Horváth Zoltán ünnepli gólját a Sportcentrumban. 

A találkozó játékvezetője Farkas Tibor lesz, asszisztensek Szilágyi Norbert és Sinkovicz Dániel lesznek, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Lovas László látja majd el vasárnap délután.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Klausz László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Az 1-1 elleni párharcokban mindenképpen javulnunk kell a Haladás elleni mérkőzéshez képest, ha eredményesek akarunk lenni. Örömteli, hogy mindenki egészséges. Motiváltak a fiúk a vasárnapi, fontos bajnoki előtt. Itthon kell tartanunk a bajnok pontokat!

meccstörténelem:

Két első, és hat másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel eddig a közös statisztikában. Három siófoki győzelem és négy döntetlen mellett egy kécskei sikerről írnak a históriás könyvek.
Legutóbb ebben a bajnoki évadban, szeptember 11-én mérkőztünk, akkor 0-0-ás végeredmény született a Balaton partján.

Arról a találkozóról alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

borítókép forrása: Somogyi Hírlap, videó forrása: MLSZ Youtube, további fotók: Sipos Bence