Soroksáron is a legjobb eredményt szeretnénk elérni

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata Soroksáron száll harcba a bajnoki pontokért. 

Kőkemény csata vár labdarúgóinkra vasárnap! A mindig veszélyes ellenfél, a sárga-fekete mezes soroksári gárda lesz az ellenfelünk idegenben. Ráadásul ezúttal ismét egy közvetlen rivális vár ránk, csakúgy mint ezelőtt az ETO, a Haladás és a Siófok. Azaz ,,6 pontos” mérkőzés lesz a vasárnapi, 28. fordulóbeli bajnoki. Mindezzel együtt nem kell féltenünk Klausz László fiait aktuális ellenfelünktől sem. Nagy elszántsággal és maximális koncentrációval idegenben is elérhetjük a sikert egy ilyen ki-ki mérkőzésen.

A 35 pontos, 10. helyen álló Soroksár SC az elmúlt három mérkőzésén előbb 4-0-ra verte a Haladást, majd 2-2-őt játszott Siófokon legutóbb pedig 1-0-ra kikapott Szegeden. A sárga-feketék legjobb góllövői az egyaránt 9 gólos Lovrencsics Balázs és Halmai Ádám.

Csapatunk két vereség után (ETO, Haladás) győzött 1-0-ra a BFC Siófok ellen. Jó hír, hogy a szakmai stáb a keret minden tagjára számíthat a Soroksár ellen.

A mérkőzés játékvezetője Takács Tamás lesz, az asszisztensek Kiss Balázs és Máyer Gábor. A tartalékjátékvezetői feladatokat Bana Gergely látja majd el.

Klausz László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője a tiszakecskefoci.hu-nak elmondta:

Két vereség után, jó érzés volt újra győzni a hétvégén. Gőzerővel készülünk a Soroksár ellen, hiszen ,,6 pontos” mérkőzés vár ránk. Szeretném azt a hozzáállást látni a csapattól, amit a Győr és a Siófok elleni meccsen láttam. Igaz az előbbin kikaptunk, ott még az eredmény nem jött, de a hozzáállással akkor is elégedett lehettem.

meccstörténelem: 

Hatszor játszott eddig egymás ellen a két csapat, mindannyiszor az NB II-ben. Ezekből a bajnokikból három soroksári győzelem, egy döntetlen és két kécskei siker olvasható a statisztikában.  Utoljára ebben a bajnoki szezonban Tiszakécskén 1-0-ra győzött a csapatunk Zamostny Balázs góljával. Ezzel a forgatókönyvvel most is kiegyeznénk. Az októberi mérkőzés összefoglalója alább megtekinthető:

szurkolói információk: 

BELÉPŐK ÁRAI

Felnőtt jegy: 1.200 Ft
Diák-, nyugdíjas jegy: 700 Ft
7 éves kor alatt a belépés ingyenes
Aki teheti, utazzon el Soroksárra és szurkoljon a csapatnak a helyszínen! Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!
TLC
(fotók forrása: Sipos Bence, soroksarsc.hu, videó forrása: MLSZ Youtube)