Visszavágnánk a Dorognak az őszi 4-esért!

A Merkantil Bank Liga NB II 36. fordulójában az a Dorogi FC látogat a Sportcentrumba, amelyik csapat novemberben 4-2-re győzött ellenünk. Itt az esély a visszavágásra, még akkor is, ha a tabella utolsó helyén álló rivális nem fogja könnyen adni számunkra a pontokat.

A Dorogi FC jelenleg a bajnoki tabella utolsó helyén áll 28 ponttal, ami azt jelenti, hogy az utolsó három mérkőzését nyernie kellene az osztályozós helyek valamelyikéért. Most az utolsó osztályozós helyen álló csapat 35 ponttal áll.

A dorogiak legutóbb a Soroksártól kaptak ki hazai pályán 3-0-ra. Előtte 1-1-et játszottak Siófokon, illetve 4-1-re kikaptak a Haladástól. A legeredményesebb játékosuk az 5 gólos Szedlár Zoltán.

Csapatunk legutóbb Szentlőrincen kapott ki 3-2-re. Ennek ellenére bizakodhatunk, mivel egyre egységesebbnek tűnik a kécskei gárda. Az utolsó három bajnoki sikeres abszolválásával még feljebb léphetünk a tabellán.

A vasárnapi mérkőzést Takács Tamás vezeti majd. A partjelzők Szilágyi Norbert és Vad Anita lesznek, a tartalék játékvezető pedig Jakab Árpád lesz.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Klausz László vezetőedző nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak: 

Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk. A dorogiak számára talán ez lesz az utolsó utáni szalmaszál, hogy még az osztályozós helyek felé lépjenek előre. Az ősszel kikaptunk tőlük idegenben, most itt a lehetőség, hogy visszavágjunk. Erre az utolsó három mérkőzésre koncentrálunk. Önfeledten kell futballozniuk a fiúknak, azt játszani, amit tudunk! A keret tagjainak hozzáállása megfelelő, jó hangulatban készülünk. Jó mérkőzést várok vasárnap!

meccstörténelem: 

Hat másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában. 3 dorogi siker, 2 kécskei győzelem és egy döntetlen szerepel a históriás könyvekben. Legutóbb, mint már említettük, 4-2-re győzött ellenünk a Dorogi FC. Annak a mérkőzésnek az összefoglalója itt megtekinthető:

szurkolói információk: 

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

videó forrása: MLSZ Youtube,  fotók: Sipos Bence, Kécskei Krónika