A magyarországi utánpótlás labdarúgó iskolák egyik legaktívabb támogatója a Verde Casino. Játssz és járulj hozzá a futball fejlődéséhez!

Hétfőn este Békéscsabán mérkőzünk a bajnoki pontokért

A Merkantil Bank Liga NB II 37. fordulójában május 15-én 20.00 órától csapatunk, a Tiszakécskei LC vendégszerepel a Kórház utcai Stadionban. A bajnoki mérkőzést az M4 sportcsatorna is közvetíti. Hajrá Kécske!

A Békéscsaba 1912 Előre jelenleg a tabella utolsó előtti, 19. helyén áll, 4 ponttal lemaradva a már osztályozós helyen álló Csákvár-Nyíregyháza-Kozármisleny trió mögött. Ez azt jelenti, hogy a hátralévő két mérkőzésen 6 pontot kell szerezniük a ,,pótvizsgához” úgy, hogy előbbi csapatok nem nyerhetnek közben egyet sem. Nem lesz egyszerű dolga a viharsarki csapatnak…

Mi abban bízunk, hogy a Tiszakécskei LC ismét győzni fog. Erre két vereség után nagy szükség lenne, ahhoz, hogy majd a Budafok elleni meccset követően szépen fejezzük ezt a bajnoki idényt. Két mérkőzés van hátra, labdarúgóink szeme előtt csak a hat megszerezhető bajnoki pont lebeghet!

A mérkőzés játékvezetője Kovács Imre lesz, az asszisztensek Kovács Gábor és Rózsa Dávid, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Sipos Tamás látja el.

A hétfői mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Klausz László vezetőedző nyilatkozott klubunk honlapjának: 

Támadásban és védekezésben is minőségi javulásra lesz szükségünk a legutóbbi Dorog elleni mérkőzésünkhöz képest, ha eredményesek akarunk lenni Békéscsabán. Maximális koncentrációra kell törekednünk a mérkőzés elejétől a végéig. Továbbra is elérhető célunk, hogy ott végezzünk a bajnokság végén az első tíz környékén. Jó hír, hogy az eltiltott labdarúgóink visszatérhetnek a védelmünkbe. A csapatot mindenképpen feldobhatja, hogy esti, TV-s meccsen lépünk pályára. Jó hangulatú mérkőzésre számítok.

meccstörténelem: 

Két első és kilenc másodosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés szerepel a statisztikában. Azon belül öt döntetlen, öt tiszakécskei győzelem és mindössze egy békéscsabai siker található a közös sportmúltban. Ez alapján kijelenthető, hogy a Békéscsaba ellen zömében jól szerepeltek csapataink. Bízzunk benne, hogy ezúttal is ,,kedves” ellenfél lesz számunkra a lila-fehér gárda. Legutóbb ebben a bajnokságban Horváth Z. és Geiger N. góljaival 2-0-ra győztünk ellenük a Sportcentrumban. Arról a mérkőzésről alább megtekinthető videós összefoglaló:

szurkolói információk:

A mérkőzésre a felnőtt belépők 1500 Ft-ba kerülnek, diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 Ft-ba kerül a belépés. VIP belépő (ellátás nélkül) – lila karszalag: 10.000 Ft, VIP belépő (ellátással) – sárga karszalag 15.000 Ft.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

szöveg forrása: 1912elore.hu, fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika, 1912elore.hu, videó forrása: Youtube MLSZ csatorna