Drámai hajrában szenvedtünk vereséget Békéscsabán

Fájdalmas vereséget szenvedett csapatunk Békéscsabán a Merkantil Bank Liga NB II 37. fordulójában, hiszen fölényben futballozott a TLC, mégis 0 ponttal kellett távoznia a viharsarokból.

2023.05.15. NB II 37. forduló

Békéscsaba 1912 Előre–Tiszakécskei LC 2–1 (1–0)

Békéscsaba, 830 néző. Vezette: Kovács Imre (Kovács Gábor, Rózsa Dávid).

Békéscsaba 1912 Előre: Póser – Puskás G., Albert I., Bora, Mikló – Fazekas L., Talpalló (Marik, 72.), Kitl M., Futó (Ilyés, 82.), Horváth P. (Zádori, 72.) – Hamed (Máris, 82.). Megbízott vezetőedző: Pásztor József.

Tiszakécskei LC: Halasi – Balázs B., Kiprich, Csáki, Vajda B. – Kiss N., Máté Zs., Szekér (Erdei, 78.), Pongrácz (Biben, 86.) – Horváth Z., Zamostny. Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Bora  (5.), Albert I. (90+5.), ill. Horváth Z. (48.)

Pásztor József: Ideje volt már, hogy mi nyerjünk a végén. Továbbra is borzasztó helyzetben vagyunk. Az az igazság, hogy ma nagyon gyengén futballoztunk, de a három pontot megszerzetük és ez volt a lényeg. Ma mellénk állt a szerencse. Ajkán sokkal jobban kell majd játszanunk előre, hogy ott is sikeresek legyünk – nyilatkozta a Békéscsaba vezetőedzője az M4 Sport-nak.

Klausz László: A második félidőben erőnlétben és játékban is felülmúltuk az ellenfelet, amely a végén már mindent egy lapra feltéve támadott és a végén egy felpattanó labda után megszerezte a győztes gólt. A srácokat nem tudom letolni, hiszen végig hajtottak, de sajnos meghatározó pillanatokban, mindkét gólnál rosszul döntöttünk (forrás: nso.hu)

Csapatunk egy fordulóval a vége előtt a 13. helyen áll a bajnoki tabellán. Az utolsó mérkőzés, jövő héten vasárnap vár ránk a Budafoki MTE ellen, ha akkor legalább egy pontot szerzünk, biztosan elkerüljük az osztályozót.

Szurkoljunk akkor is a csapatnak! Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: beol.hu/Bencsik Ádám)