Elkezdődött a Tiszakécskei LC felkészülése a 2023/2024-es bajnoki szezonra

A Tiszakécskei LC NB II-es kerete június 19-én kezdte meg a közös felkészülést a bajnoki szezonra. Klubunk honlapjának Hoffmann Attila klubigazgató nyilatkozott a csapatról.

A keretben történt változásokkal kapcsolatban arról tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy Farkas Norbert, Kiprich Dávid és Vachtler Csaba lejáró szerződését nem hosszabbította meg klubunk. Így ők távoztak. Vajda Botond, Biben Barnabás és Kiss Norbert a kölcsön után visszatértek anyaegyesületükhöz. Emellett lehetnek még távozók, de Vas László vezetőedző szeretne mindenkit megismerni, a keret kialakítása jelenleg folyamatban van. Kecskemétről Lovas Andor és Lovas Zsombor újra csatlakoztak hozzánk. A távozó labdarúgóknak további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Az biztos, hogy a felkészülés második hetének végére szeretnénk véglegesíteni a keretet – emelte ki Hoffmann Attila.

A hétfői edzésen már több próbajátékos is együtt készült a csapattal. Az ő sorsuk a továbbiakban fog eldőlni, teljesítményük függvényében.

Július 1-jén lesz a Tiszakécskei LC első felkészülési mérkőzése a Kecskeméti TE ellen. Összesen 6 felkészülési mérkőzés lesz. A bajnoki rajt előtt a Vasassal vívjuk az utolsó edzőmeccsünket.

Szerdától Szarvasra utazik a csapat egy rövid erőnléti felkészülésre, ahol napi három edzést vezényel majd a szakmai stáb.

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)