Erősítés a védelem bal oldalára

Bekker Roland (21) bal oldali védőjátékos, aki a támadásokból is bőven kiveszi a részét. A munkában és a jó csapatszellemben hisz, illetve bízik benne, hogy nagyon szép szezont futhat a bajnokságban a Tiszakécskei LC.

Melyek labdarúgó pályafutásod főbb állomásai?

Az első felnőtt szezonomat a III. Kerületi TVE csapatában töltöttem. Előtte Németországban a Borussia Mönchengladbach utánpótlásában pallérozódhattam 3 éven keresztül. Legutóbb az ETO FC Győr csapatában futballoztam, onnan kerültem a Tiszakécskei LC-hez.

Hogyan igazoltál Tiszakécskére?

A menedzseremmel úgy gondoltuk, hogy nekem most a tiszakécskei lehetőségre van szükségem, ahhoz, hogy tovább tudjak fejlődni. Mind a szakmai stáb, mind a vezetés szemlélete, az általuk felvázolt kép nagyon egyezett a miénkkel. Nem kellett sokat gondolkoznunk, egyből belevágtunk.

Ismerted korábbról klubunkat?

Ismertem, sőt játszottam is ellenük, még a III. Kerület színeiben. Így nem volt számomra idegen a klub.

Milyen poszton futballozol?

Bal oldali védőjátékos vagyok, de öt védő esetében tudok a hármason belül játszani. Leginkább azonban a szélen szeretek játszani, ahol a gyorsaságomat kihasználhatom.

Hogyan fogadtak Tiszakécskén?

Nagyon hamar befogadott a TLC család, szeretek itt lenni. Várom, hogy elkezdődjenek a bajnoki mérkőzések és teljesíteni tudjuk a kitűzött célokat. A keret tagjai közül még senkivel sem játszottam egy csapatban, de többeket ismerek személyesen.

Milyen benyomásokat szereztél a szarvasi edzőtáborban?

Az edzőtábor egy komoly szellemi és testi megmérettetés volt az egész csapatnak. Nevezhetjük egy háromnapos kiképzésnek is, ami nagyon jól összehozott bennünket. Egymást segítettük, motiváltuk, hogy minél jobban teljesítsünk az adott szituációkban.

Mire lehet képes a TLC a következő bajnoki szezonban?

Ez a csapat elérhet nagyon jó eredményeket, ha összedolgozunk és mindenki egymásért ,,meg fog halni a pályán”. Én biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szép eredményt elérhetünk, amit talán még sokan el sem hisznek.

Melyek a személyes céljaid?

Az a személyes célom, hogy meghatározó játékosa legyek a csapatnak. Minden mérkőzésen szeretném gólpasszal segíteni a társakat. Nagyon fontos, hogy visszarázódjak abba a terhelésbe, amiből kiestem, minél több játékpercet szeretnék abszolválni.

TLC