Fodor Ferenc érett játéka biztonságot hozhat a hátsó alakzatba

Fodor Ferenc (32) rendkívül rutinos, jó felépítésű védő játékos, akinek tapasztalata ,,aranyat érhet” Tiszakécskén.

Melyek eddigi pályafutásod főbb állomásai?

Az MTK-ban nevelkedtem, játszottam a Kozármislenyen, Pécsen, Kisvárdán, a Puskás Akadémián, Nyíregyházán és Angliában az Oldham Atlethic csapatában, majd legutóbb az ETO FC Győr labdarúgója voltam.

Hogyan igazoltál Tiszakécskére?

Vas László és Horváth Adrián keresett meg és győztek meg a tiszakécskei szereplésről. Ez sokat számított. Biztos vagyok benne, hogy Vas László vezetőedző egy erős és ütőképes csapatot fog felépíteni itt Tiszakécskén. Horváth Adrián pedig olyan előremutató jövőképet vázolt fel a klubbal kapcsolatban, ami rendkívül szimpatikus volt.

Melyik poszton szeretsz a legjobban játszani?

Belső védő vagyok. Azon belül pedig négyvédős rendszerben a jobb oldalt. Az ETO-ban háromvédős rendszerben is futballoztam, ott leginkább a tengelyben.

Mik az eddigi fő benyomásaid a TLC berkeiben?

Egy jó társaság van itt alakulóban. Jó képességű játékosok alkotják a keretet. Úgy gondolom, hogy egy jó felkészüléssel, egymásért és a klubért küzdve jó eredményekre lehetünk képesek.

Mennyire ismerted a tiszakécskei keret futballistáit?

Ellenfélként szinte mindenkivel találkoztam már a pályán, de jó pár volt csapattársam is itt futballozik. Legutóbb éppen Bekker Rolival és Bencze Márkkal voltunk egy csapatban Győrben, továbbá Zamóval (Zamostny Balázs a szerk.) és Gyurján Bencével Nyíregyházán, Horváth Zolival pedig Kisvárdán játszottunk együtt.

Milyen céljaid vannak Tiszakécskén?

Szeretném a fiatalabbakat segíteni rutinommal, illetve a csapatot hozzásegíteni ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célt. Szeretném a tapasztalatomat átadni társaimnak. Mindenki számíthat rám.

TLC