Több poszton is bevethető labdarúgót igazolt klubunk

Márkus Attila (26) több poszton is bevethető, kiváló felépítésű labdarúgó, aki norvégiai tapasztalattal és NB I-es rutinnal kerül Tiszakécskére.

Melyek eddigi pályafutásod főbb állomásai?

A norvégiai Viking FK, ahol az utánpótlásban nevelkedtem. Ezt követően tértem haza Magyarországra, a Nyíregyháza Spartacushoz, majd az NB I-be, Mezőkövesdre.

Milyen poszton futballozol?

Középpályás vagyok. Tudok játszani 6-ost, főképp védekező középpályást, de játszottam már a 8-as pozícióban is, illetve a védelem tengelyében is szívesen futballozom.

Hogyan jött számodra a tiszakécskei lehetőség?

Őszintén megmondom, hogy régebben is kerestek már Tiszakécskéről. Anno nem sikerült ide szerződnöm és jött a mezőkövesdi NB I-es lehetőség is. Nehéz és hosszú utat jártam be. Ezúttal a klub vezetése és a vezetőedző keresett meg és jó dolgokat vázoltak fel, így nagyon örülök, hogy ide igazoltam. Zamostny Balázs és Fodor Feri korábban csapattársaim voltak a Szpariban. Zamóval nagyon sokat beszélgettem, mielőtt ide kerültem és ő rengeteg jó dolgot mesélt a klubról.

Milyen céljaid vannak a TLC-nél?

Szeretnék minél előbb formába lendülni, hiszen ez a felkészülés nem volt teljes számomra. Megszületett a kislányom és Norvégiában voltam a családommal. Most viszont száz százalékosan beleálltam a melóba és szeretném minél jobb játékkal segíteni a csapatot.

Milyen benyomásokat szereztél a TLC –nél az eddigi rövid itt tartózkodásod alatt?

Már játszottam itt kétszer ellenfélként, tetszenek a körülmények. Mindenki nagyon rendes velem a klubnál. Csak jót tudok mondani.

TLC