MOL Magyar Kupa: Irány Bicske!

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában már az NB II-es és NB I-es klubok csapatai is csatlakoznak a küzdelmekhez. A Tiszakécskei LC szombaton 16.00 órától a Bicskei TC vendége lesz.

Bicske Fejér vármegye északi részén fekvő város, a Bicskei járás székhelye. Fejér vármegye ötödik legnépesebb települése. Érdekesség, hogy gyakorlatilag pont ugyanakkora, mint Tiszakécske, hiszen közel 12 000 lakosa van. A település labdarúgó klubja a Bicskei TC, az NB III Észak-Nyugati csoportjában szerepel. Ők is hét fordulón vannak túl. Jelenleg a 10. helyen állnak a 16 csapatos pontvadászatban.

A MOL Magyar Kupában sikerrel vették az első két kört: előbb 2-0-ra nyertek Rábaszentandráson, majd 4-0-ra Pápán.

További érdekesség, hogy a Bicskei TC-nél dolgozik jelenleg klubunk korábbi sportigazgatója Kislőrincz György, illetve labdarúgóként Marsa Levente és Benke Áron, akik a TLC színeiben is futballoztak a közelmúltban.

A Magyar Kupa találkozóval kapcsolatban Vas László a Tiszakécskei LC labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Egy kupamérkőzésnek mindig megvan a sajátos pikantériája. Egy alacsonyabb osztályú csapathoz utazunk, ahol ha nem a megfelelő hozzáállással és koncentrációval futballozunk, akkor könnyen problémánk akadhat. De az elmúlt napokban jó munka folyt a felkészülésünk során, úgyhogy bízom a csapatban, a megfelelő mentalitással eredményesen szerepelhetünk Bicskén.

A szombaton (2023.09.16.) 16.00 órakor kezdődőd kupamérkőzés játékvezetője Kovács Imre lesz, asszisztensek pedig Kulman Tamás, Jakab Bálint lesznek.

A bicskei sporttelep madártávlatból (forrás: bicskeitc.com)

A mérkőzésre a belépőjegyek egységesen 1000 Ft-os áron megvásárolhatók.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC
(fotó Vas Lászlóról: Sipos Bence/Kécskei Krónika)