Tovább jutott csapatunk a MOL Magyar Kupa 4. fordulójába

A Bicskei TC 3-0-s legyőzésével jutott be a Tiszakécskei LC a MOL Magyar Kupa következő fordulójába. Csapatunk góljait Szőr, Viczián és Erdei szerezték.

2023.09.16. MOL Magyar Kupa III. forduló

Bicskei TC – Tiszakécskei LC 0 – 3 (0 – 0)

Bicskei TC: Illés – Dankó, Lakatos, Gaszner, Száhl, Sóron, Fördős (Varga B., 42.), Szalai D. (Molnár A., 77.), Benke (Varga Sz., 56.), Hirman, Gyurácz
sportigazgató: Csordás Csaba

Tiszakécskei LC: Prokop – Balázs (Gvishiani, 60.), Fodor, Szőr, Viczián – Erdei, Szekér, Bencze (Bekker, 60.), Bertus (Cipf, 60.) – Gyurján (Zamostny, 46.), Torvund (Winkler, 86.)

gólszerző: Szőr 81., Viczián 84., Erdei 88.

A mérkőzést követően Vas László a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelt a tiszakecskefoci.hu-nak:

Abszolút pozitív, hogy 3-0-ra tudtunk nyerni. Sikerült lehoznunk kapott gól nélkül a mérkőzést és rúgtunk három gólt. Minden egyes kupameccsnek megvan a pikantériája. Ez ma sem volt másképp. A mérkőzés nagy részében tudtunk dominálni. Sokáig kellett várnunk az első gólra. Ekkor tudtuk feltörni az ellenfelünk védekezését. Utána már nem volt kérdéses a mérkőzés végkimenetele. Ennek a meccsnek is megvannak a maga tapasztalatai. Vannak dolgok, amiket majd átértékelve a látottakat, javítanunk kell. Ezen az úton kell továbbmennünk!

Csapatunk ezzel az eredménnyel bejutott a Magyar Kupában a 32 közé. Vasárnap még további csapatok is megmérkőznek a IV. fordulóba kerülését. A mai játéknap két nagy meglepetése, hogy az NB I-es Fehérvár búcsúzott az NB III-as ESMTK ellen, még a szintén első osztályú Mezőkövesd az NB II-es Ajkától szenvedett vereséget.

A mi csapatunk az NB III-as Bicskét múlta felül, s már izgatottan várjuk a következő forduló hétfői sorsolását.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC