Visszavágott az Ajka a szerdai vereségéért

A Tiszakécskei LC a Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában 1-0-ra kikapott Ajkán. A bajnokságban utoljára október 1-jén Mosonmagyaróváron győztünk, így jelenleg 14 ponttal a 15. pozícióból várhatjuk a folytatást.

2023.11.05. Merkantil Bank Liga NB II

  1. forduló

FC Ajka–Tiszakécskei LC 1–0 (1–0)

Ajka, Városi Sportcentrum, 500 néző. Vezette: Jakab Árpád (Ország Péter, Vörös Dániel)

FC Ajka: Szabados – Tóth G., Tar, Jagodics B., Csemer (Présinger, 89.) – Tajthy T., Görgényi, Babos (Gyuris, 89.), Borsos F. (Sejben, 65.), Zsolnai R. (Gaál B., 78.) – Szarka Á. Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Balázs B. (Máté Zs., a szünetben), Fodor F., Szőr, Viczián – Kocsis D., Erdei C. (Gyurján, 73.), Bencze M. (Grünvald, 73.) – Bertus (Cipf, a szünetben) – Zamostny (Krivocjuk, 63.), Torvund. Vezetőedző: Vas László

Gólszerző: Babos (45+3.)

Az ajkai mérkőzést követően Vas László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Az első félidő hosszabbításában egy fegyelmezetlenség miatt gólt kaptunk, így a második félidőben már rohanhattunk az eredmény után. Nem volt bennünk elég átütőerő. Több labdarúgónk mélyen a tudása alatt futballozott. A sírból feltámasztottuk az ellenfelet.

Schindler Szabolcs az FC Ajka vezetőedzője a Nemzeti Sportnak nyilatkozott:

Nagyon nehéz mérkőzés volt. Úgy gondolom, a Nyíregyháza ellen érkeztünk meg a bajnokságba, és bár szerdán sajnos kikaptunk, de jól felkészültünk a Tiszakécskéből. A stabil védekezésünkkel megleptük ellenfelünket, és jó pillanatban rúgtuk a gólt. A klub életében most ez egy nagyon fontos győzelem.

TLC

(fotók forrása: veol.hu/Gyarmati László)