Még soha nem szereztünk pontot a Gyirmót ellen, vasárnap javíthatunk a mérlegen

Rendkívül érdekes statisztikai adat, hogy sem a Gyirmót FC Győr, sem az ETO FC Győr ellen tiszakécskei labdarúgó csapat még soha nem győzött. Vasárnap 17.00 órától a Városi Sportcentrumban kellene javítanunk ezen a statisztikán előbbi klub ellen a bajnokság 15. fordulójában.

A Gyirmót FC Győr legutóbbi 3 mérkőzésén minden lehetséges eredményt felmutatott, hiszen sorrendben 2-1-re győzött a Csákvár ellen, majd 2-2-őt ért el Kozármislenyben, legutóbb pedig hazai pályán 4-2-re kikapott a Nyíregyházától. A gyirmóti csapat jelenleg 18 ponttal 10. a bajnokságban. Legjobb góllövőjük az 5 gólos Soltész Dominik.

Csapatunk több mint egy hónapja, legutóbb október 1-jén győzött a Merkantil Bank Ligában. Akkor a Mosonmagyaróvárt sikerült legyőzni. Sajnos, az elmúlt időszakban a 15. helyig csúsztunk vissza a tabellán. Nagy szükségünk lenne a győzelemre és az ezzel járó három pontra.

Sérülés miatt továbbra sem áll a szakmai stáb rendelkezésére Kiss Balázs, Márkus Attila és Csáki Róbert.

meccstörténelem: 

Kezdve a statisztika elemzésével, megállapítható, hogy a Rába-parti csapatok valamiért mumusai gárdánknak. A történelem folyamán az ETO ellen 11-szer mérkőztünk a bajnokságban. Ebből 10 zöld-fehér győzelem és csupán egy döntetlen született. Aktuális ellenfelünk a Gyirmót FC Győr ellen pedig még egy pontot sem szereztünk. 5 másodosztályú bajnoki meccsen 5 gyirmóti siker szerepel a statisztikában, 12:3-as gólaránnyal. Egy szó, mint száz, mumusaink a győriek. Szeretnénk most ezt a szériát megszakítani.

Legutóbb április 23-án idegenben kaptunk ki a sárga-kékektől 1-0-ra. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

 

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ Youtube, fotók: Sipos Bence (Kécskei Krónika), statisztika: magyarfutball.hu)