Nem sikerült pontot szerezni a Gyirmót ellen

A Merkantil Bank Liga NB II 15. fordulójában küzdelmes mérkőzésen egy gól döntött a Tisza partján. A Gyirmót FC Győr Medgyes Zoltán góljával győzött Tiszakécskén.

Toldi Gábor megbízott vezetőedzőként vezette csatába a mai mérkőzésen a tiszakécskei labdarúgókat egy olyan csapat ellen, amely eddig 5-ből 5-ször legyőzte korábban a Tiszakécskét. Sajnos, ezúttal is a Gyirmót örülhetett.

Az első félidőben domináltak a vendégek. Több veszélyt hordoztak a támadásaik, mint a mi csapatunknak. Az első gól a 36. percben született egy szép gyirmóti akciót követően: Medgyes Zoltán lépett ki középen jó ütemben és a kiérkező Kiss mellett laposan a kapuba gurított. A félidő hátralévő részében már nem forogtak veszélyben a kapuk.

A második félidőben emelte a fordulatszámot a TLC. A gyirmótiak kontrákból tudtak veszélyeztetni. Azonban, hiába került mezőnyfölénybe a Tiszakécske, főként a mérkőzés utolsó 20 percére, a kapu előtt nem jöttek azok a kulcsmegoldások, amelyek gólhelyzetet teremtettek volna. Így maradt a 0–1 és a gyirmótiak elvitték a pontokat a Tisza partjáról.

Újabb vereségünkkel a TLC leszakadóban a középmezőnytől a 15., kieső helyen áll, míg a Gyirmót a 7. helyre jött fel a tabellán.

A válogatott mérkőzések miatt két hét szünet következik a bajnokságban, ami jól jön most, hiszen gödörbe került csapatunk. Utána jön az őszi szezon utolsó menetelése, amiből minél jobban kellene kijönni csapatunknak, hogy nyugodt téli felkészülés elé nézhessünk.

2023.11.12. NB II 15. forduló

Tiszakécskei LC–Gyirmót FC Győr 0–1 (0–1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Bana Gergely (Kiss Balázs, Nagy Viktor)

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Grünvald, Fodor F., Viczián, Szőr – Balázs B. (Gvisiani, 87.), Kocsis D. (Bertus, 74.), Szekér Á. (Torvund, a szünetben), Erdei C. – Cipf (Krivocjuk, 74.), Zamostny (Gyurján B., 74.). Megbízott vezetőedző: Toldi Gábor

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi – Polgár, Hudák D., Csörgő V., Jova B. – Soltész D. (Kicsun, 90+1.), Kovács D., Kovács M. (Lányi, 81.), Madarász M. (Szőke G., 74.), Medgyes Z. (Takács R., 74.) – Adamcsek (Pethő B., 81.). Vezetőedző: Tamási Zsolt

Gólszerző: Medgyes Z. (36.)

Toldi Gábor: Az első félidőben rendkívül passzívan játszottunk, ami rányomta a bélyegét a mérkőzés kimenetelére. A második félidőben mindent megtettünk azért, hogy kozmetikázzunk az eredményen. Azt gondolom, hogy az első félidei játék megbosszulta magát.

Tamási Zsolt: Tisztában voltunk vele, hogy erős a Tiszakécske, hiszen nagyon jó a játékosállománya. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Az első félidei teljesítményünkkel elégedett voltam. Nagyon szép támadásokat vezettünk. A második félidőben nagy nyomást helyeztek ránk, erre is felkészültünk. Az hiányérzet számomra, hogy ezúttal is megrúghattuk volna második gólunkat, de nem sikerült.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)