A BVSC-Zugló otthonában folytatjuk a bajnokságban

Vasárnap 13.00 órától a Merkantil Bank Liga NB II 16. fordulójában lép pályára a Tiszakécskei LC a BVSC-Zugló vendégeként. A fővárosiak jelenleg a 14., még a Tiszakécskei LC a 15. helyen áll a bajnoki tabellán. A két csapat közötti különbség 1 pont.

Aktuális ellenfelünk legutóbbi három mérkőzésén 1 győzelem és 2 vereség a mérleg. Sorrendben: Csákvár-BVSC 0-1, BVSC-Kozármisleny 0-1 és Nyíregyháza-BVSC 2-0. A fővárosi kék-sárgák legjobb góllövője a 3 gólos Hidi Patrik és a szintén 3 találatot jegyző Mucsányi Márk.

Három vereség után szeretne újra győzni labdarúgó csapatunk a bajnokságban. Utoljára október 1-jén győztünk Mosonmagyaróváron. Rendkívül fontos lenne, hogy elmozduljunk a kieső zónából, hiszen már csak három mérkőzés van hátra a téli szünetig. Jó lenne, ha biztosabb, bennmaradó pozícióból várhatnánk a tavaszi szezont.

A TLC szakmai stábja a keret minden játékosára számíthat vasárnap, kivéve a hosszabb ideje sérült labdarúgóinkat (Márkus, Csáki, Kiss B.). Jelenleg nincs eltiltottunk sem.

A vasárnapi mérkőzés játékvezetője Lovas László lesz, az asszisztensek Nagy Viktor és Tőkés Róbert, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Muhari Gergő látja el.

A mérkőzéssel kapcsolatban Toldi Gábor a Tiszakécskei LC megbízott vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának: 

Tisztában vagyunk a mérkőzés jelentőségével. A keret jól dolgozott az elmúlt időszakban, megvan az elképzelésünk, hogyan szeretnénk futballozni vasárnap. Ennek meg kell mutatkozni a pályán. Igazi ki-ki mérkőzés várható, hiszen mindkét csapat számára nagyon fontos lenne a három pont megszerzése. 

meccstörténelem:

Érdekesség, hogy a honi másodosztályban még soha nem találkozott a két csapat. Az NB I-ben 2 mérkőzés a 90-es évekből és az NB III-ban 2 mérkőzés a közelmúltból. A mérleg 2 BVSC győzelem, 1 döntetlen és 1 kécskei siker. Legutóbb a Nagy Sándor vezette csapatunk 2021 májusában Csáki Róbert góljával győzött 1-0-ra ellenük a Sportcentrumban. Akkor mi lettünk a bajnokok az NB III Keleti csoportjában, még a BVSC a második helyen zárt.


Csáki Róbert gólöröme a legutóbbi Tiszakécske – BVSC-Zugló mérkőzésen.

szurkolói információk: 

Szurkoljunk a csapatnak idegenben is! Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

További információk:

A BVSC hivatalos honlapján.

TLC

(forrás: magyarfutball.hu, fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)