Egy pontot szereztünk a Szőnyi úton

A labdarúgó NB II 16. fordulójában a BVSC-Zugló hazai pályán fogadta csapatunkat a bajnokságban. A mérkőzésen egyik csapat sem tudott nagy helyzeteket kialakítani, így igazságos a pontosztozkodás.

2023.11.26. Merkantil Bank Liga NB II 16. forduló

BVSC-ZUGLÓ–TISZAKÉCSKEI LC 0–0

Budapest, Szőnyi út, 200 néző. Vezette: Lovas László (Nagy Viktor, Tőkés Róbert)

BVSC-Zugló: Csenterics – Poór (Májer, 89.), Vinícius, Hesz, Király Á. – Csősz, Hidi P. – Kelemen P. (Mitrovics, 66.), Szilágyi M., Vernes (Tóth M., 84.) – Mészáros A. Megbízott vezetőedző: Kincses Ádám

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Balázs B., Fodor F., Viczián, Grünvald – Szőr – Gyurján B. (Torvund, 77.) Kocsis D., Bertus (Winkler A., 90.), Cipf – Zamostny (Erdei C., 77.). Megbízott vezetőedző: Toldi Gábor

Toldi Gábor, a Tiszakécskei LC megbízott vezetőedzője értékelte a mai mérkőzést

Sajnos, annak ellenére, hogy mezőnyfölényben futballoztunk, nem sikerült helyzeteket kialakítanunk. Ez a mai napon mindkét együttesre jellemző volt. Inkább a pontrúgások domináltak. Pozitív az, hogy hátul stabilak voltunk és nem kaptunk gólt. Ennek ellenére csalódás számunkra, hogy nem sikerült győznünk. Összességében reális a döntetlen.

A mérkőzésről így írt az nso.hu:

,,A válogatott szünet után egymás ellen lábalt volna ki a hullámvölgyből a BVSC és a Tiszakécske, előbbi két, utóbbi három vereség után lépett pályára a labdarúgó NB II 16. fordulójában. A fővárosiaknál bemutatkozott az új igazolás, Poór Patrik, aki máris a kezdőcsaptatban kapott helyet. Az első percekben a zuglóiaknál volt többet a labda, és bár idővel átvették a kezdeményezést a vendégek, a szünetig egyik csapat sem tudott igazán nagy helyzetet kialakítani.

A második játékrészben is inkább a küzdelem dominált, mintsem a látványos játék, mindkét védelem jól állt a lábán, egymás hibáiból sem tudtak élni a csapatok. A BVSC a félidő elején két perc alatt két lövéssel veszélyeztetett, míg a végjátékban inkább a Tiszakécske próbálkozott beadásokkal, de eredménytelenül, így gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.”

A döntetlennel csapatunk maradt a még kieső 15. helyen, igaz cikkünk megírásakor a BFC Siófok még nem játszotta le bajnokiját. Ha Balaton-partiak győznek ők is megelőzhetik a TLC-t.

A következő fordulóban, december 3-án az Aqvital FC Csákvár gárdáját fogadjuk hazai pályán.

Továbbra is Hajrá Kécske!

fotók forrása: nemzetisport.hu