Mezőkövesdről érkezett kölcsönbe a fiatal támadó

Kállai Zalán (19) fiatal kora ellenére már több NB I-es mérkőzésen is játszhatott, emellett az utánpótlás válogatottban is szerepelt már.  Fél évre kölcsönbe érkezett a Tiszakécskei LC-hez.

Miért választottad a Tiszakécskei LC csapatát?

Azért jöttem Tiszakécskére, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Tavaly márciusban az utánpótlás válogatott egyik edzésén keresztszalag szakadást szenvedtem. Nyolc hónap kihagyásom volt a sérülésem miatt. A mezőkövesdi szakmai vezetéssel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a minél előbbi formába lendülésem érdekében csapatot váltok.  Szeretném újra felépíteni magam és formába lendülni.

Hol futballoztál mielőtt Tiszakécskére kerültél?

Szombathelyen az Illés Akadémián kezdtem el futballozni, majd a Mezőkövesd Zsóry igazolt le. Onnan kooperációs szerződés keretében játszottam már Kazincbarcikán is. Az NB I-ben 18 évesen mutatkozhattam be a Mezőkövesd színeiben.

Milyen poszton futballozol?

10-es ként és szélső támadóként is szívesen futballozom. Ha választani kell, akkor inkább a szélsőt preferálom.

Milyennek találod a tiszakécskei keretet?

Mivel követtem az NB II-es bajnokságot, ismerem új csapattársaimat. Korábban Lehoczky Rolanddal, Torvund Alexanderrel és Takács Tamással futballoztam egy csapatban. Jó játékosok alkotják a tiszakécskei csapatot, szerintem menetelni fogunk a tavasszal.

TLC