A listavezető ellen komoly erőpróba vár csapatunkra

A Merkantil Bank Liga NB II 19. fordulójával indul a bajnokság tavaszi szakasza. A Tiszakécskei LC rögtön február elején a legerősebbnek tűnő rivális ellen lép pályára. A Nyíregyháza Spartacus FC Balmazújvárosban fogadja csapatunkat.

A felkészülési mérkőzések után örömteli, hogy újra tétmérkőzésen szurkolhatunk a Tiszakécskei LC-nek. Lesz erre módunk februárban bőven, hiszen egy nagyon sűrű időszak előtt áll Kis Károly gárdája. 5 bajnoki és egy Magyar Kupa nyolcaddöntő is vár a TLC-re az utolsó téli hónapban. Reméljük, már ebben az időszakban búcsút intünk a kieső zónának.

Aktuális ellenfelünk rég látott jó őszt produkált. Szabolcsban régóta várnak már egy NB I-es csapatra. Ezúttal meglehet a hőn áhított feljutás a vármegyeszékhelyen.

A vasárnapi bajnoki játékvezetője Rúsz Márton lesz, asszisztensek Punyi Gyula és ifj. Varga Gábor, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Lovas László látja el Balmazújvárosban.

Klubunk honlapjának Kis Károly vezetőedző korábban úgy nyilatkozott a vasárnapi bajnokival kapcsolatban:

Jól ismerjük a Nyíregyháza csapatát, alaposan feltérképeztük ellenfelünket. A télen tovább erősítették csapatukat. Egyértelműen a feljutást tűzték ki célul. Ennek ellenére bízunk abban a munkában, amit elvégeztünk, sok minden előfordulhat ezen a mérkőzésen. Arra készülünk, hogy jó eredményt érjünk el. Az döntő lesz, hogy szervezettek és egységesek legyünk, valamint a kapu előtt határozottak legyenek labdarúgóink. Akkor van esélyünk ezen a mérkőzésen, ha sok jó egyéni teljesítménnyel rukkolunk ki.

meccstörténelem:

17 másodosztályú bajnoki mérkőzést vívtak meg egymással a két klub csapatai a múltban. Ebből 8 tiszakécskei siker született és 5 nyíregyházi győzelem, döntetlen 4 alkalommal lett a végeredmény. Legutóbb az idei bajnoki szezonban 1-1-es döntetlent játszottak a csapatok a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban. Akkor Nagy Dominik és Torvund Alexander voltak a gólszerzők. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk: 

Belépőjegyek:
Teljes árú:  1.000 Ft
Kedvezményes (diák, hölgy):  500 Ft – diákigazolvány felmutatása szükséges. 

14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés, az életkort a helyszínen igazolni kell diák vagy nyugdíjasigazolvánnyal. 

Hajrá Kécske!

Mindent bele fiúk!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika, videó forrása: magyarfutball.hu, MLSZ TV Youtube)